Małe co nieco od Ave ...
- bishop
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 4 cze 2008, o 22:54
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Ewo, genialne z tym spisem, dobrze byłoby, gdybyś wciagnęła w to któregoś Moderatora, żeby np. mógł zamknąć wątek, (i od czasu do czasu otwierać dla aktualizacji) aby pozostał tylko spisem, albo przypiąć go, żeby był na wierzchu.
Można też porobić linki, ale z tym trochę zabawy jest.
Gratuluję!
Można też porobić linki, ale z tym trochę zabawy jest.
Gratuluję!
Pozdrawiam - Krzysiek
Mój czasopożeracz
Mój czasopożeracz
- bishop
- Od: 4 cze 2008, o 22:54
- Kontakt:
Widziałem, miałem na myśli linki do przepisów.Ave pisze:W mojej stopce jest link do Spisu
Chociaż to, co zrobiłaś i tak jest już dużym ułatwieniem

Pozdrawiam - Krzysiek
Mój czasopożeracz
Mój czasopożeracz
- Miiriam
- Od: 13 maja 2007, o 00:17
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Bardzo dziękuję za podpowiedź w sprawie diety .. wyciągnij kochana od Twoich Bonifratrów co możesz. Ja kiedyś piłam zioła od nich - pomagały mi świetnie na przemianę materii ( bo z tym mam odwieczny problem ) - ale teraz nie sprzedają już takich. Wg tego, co mówił brat - nie mogą sprzedawać.. ale czy wszędzie mają zakaz - to nie wiem ...
1 dzień diety już prawie za mną
1 dzień diety już prawie za mną

Ewuś,
Przyszłam z wizytą i znowu jestem głodna no normalnie ślinka mi kapie... ;:13 ;:13
Chyba pójdę napić się wody......
Lubię nowości a do tego jeszcze tak dokładnie przedstawione i opisane
Rybę w warzywach chyba wypróbuję w piątek
i mam jeszcze usmażyć placki marchewkowo-ziemniaczane bo Ewa Janina do mnie wpadnie w gości
Dzięki bardzo
pozdrawiam Ewa
Przyszłam z wizytą i znowu jestem głodna no normalnie ślinka mi kapie... ;:13 ;:13
Chyba pójdę napić się wody......
Lubię nowości a do tego jeszcze tak dokładnie przedstawione i opisane

Rybę w warzywach chyba wypróbuję w piątek
i mam jeszcze usmażyć placki marchewkowo-ziemniaczane bo Ewa Janina do mnie wpadnie w gości

Dzięki bardzo
pozdrawiam Ewa
Ewa Dzięki za spis! Jesteś wielka!
Krzysiu miał rację, że gdybyś poprosiła jakiegoś moderatora, to stawiłby Ci ten spis na początku wątku " małe co nieco" ale to już jak chcesz... mi jest wszystko jedno.... ja tam trafię
Krzysiu miał rację, że gdybyś poprosiła jakiegoś moderatora, to stawiłby Ci ten spis na początku wątku " małe co nieco" ale to już jak chcesz... mi jest wszystko jedno.... ja tam trafię

z uśmiechami Iza
u liski
u liski
- Ave
- Od: 9 kwie 2008, o 12:11
Izuś, wiem, że mogłabym poprosić i na pewno Moderek by to zrobił, ale ja nie chce zawracać głowy za każdym razem jak coś wstawię, Oni mają i tak wystarczająco dużo roboty na Forum. Skrót do spisu jest w mojej stopce, więc jak ktoś będzie chciał... to najpierw musi poszukać jakiegoś pościka z moim "mądrzeniem się" gdzieś na Forum albo u mnie ;:2
Ogisku - ale fajnie - będziecie się mogły zobaczyć w realu z Ewunią Janinką
Ogisku - ale fajnie - będziecie się mogły zobaczyć w realu z Ewunią Janinką

- Nalewka
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 paź 2006, o 12:42
Mówisz - maszbishop pisze:(...)żeby np. mógł zamknąć wątek, (i od czasu do czasu otwierać dla aktualizacji) aby pozostał tylko spisem,

Ave, świetna robota

To co, skopiować spis treści do pierwszego postu w TYM wątku?
"Wyrzuciłem telewizor na śmietnik, a w radiu urwałem gałkę, tak aby nikt z rodziny nie mógł zmienić stacji i teraz jest tylko wasze radio u mnie w domu. I jestem naprawdę wolnym człowiekiem."