W.o... Psach 6cz. (2008.11 - 2009.03)
- Jeanne
- 1000p
- Od: 21 gru 2007, o 16:08
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
No no, Layla taka księżniczka a kocie kupki zjada
Ja słyszałam o żwaczach wołowych lub tabletkach zawierających żwacze...tabletki u nas nie pomogły, a żwacza Kenzo pochłania w zawrotnym tempie (całe szczeście bo śmierdzi niemiłosiernie
) po czym wychodzi na dwór i zjada co podleci 

Ja słyszałam o żwaczach wołowych lub tabletkach zawierających żwacze...tabletki u nas nie pomogły, a żwacza Kenzo pochłania w zawrotnym tempie (całe szczeście bo śmierdzi niemiłosiernie

Pozdrawiam, Asia
Moje storczyki
Moje storczyki
- agrazka
- Przyjaciel Forum
- Od: 22 maja 2005, o 23:39
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
żwacze lub żołądki suszone, można kupić w sklepie zoo,
ja mówię śmierduchy - psy to uwielbiają

serdecznie - Grażyna - Mój ogród...
Dlaczego psiaki zjadają qpki?
http://pies.onet.pl/13789,14,20,zasady_ ... tykul.html - ten artykuł dużo wyjaśni
Layla to mądra księżniczka, bo wie, że qpka zdrowa
Soniu, Twój Kefir będzie mi się po nocach śnił! To ostatnie zdjęcie jest niesamowite, CUDOWNE
Nawet zaczynam myśleć o szczeniaku po Hexie 
Teresat, myślę, że Diego już jest na tej stronce z zaginionymi psiakami
Mam nadzieję, że się znajdzie...
Po tej historii z zaginięciem/kradzieżą, zainwestowałam w adresówkę (taka śliczna z ROGZ
) i zarejestrowałam Pandę w urzędzie miasta. Teraz Panda ma dwa medaliki (adresówka i identyfikator z gminy) a jeszcze musi dojść trzeci od czipa i wygląda jak choinka
Drapaki dla wszystkich
http://pies.onet.pl/13789,14,20,zasady_ ... tykul.html - ten artykuł dużo wyjaśni

Layla to mądra księżniczka, bo wie, że qpka zdrowa

Soniu, Twój Kefir będzie mi się po nocach śnił! To ostatnie zdjęcie jest niesamowite, CUDOWNE

Teresat, myślę, że Diego już jest na tej stronce z zaginionymi psiakami

Po tej historii z zaginięciem/kradzieżą, zainwestowałam w adresówkę (taka śliczna z ROGZ

Drapaki dla wszystkich
Czytałam ten artykuł, - bardzo fajny - może i mądra ta moja księżniczka, ale potem leci jej z pyskola. Jak była mała próbowała zjadać na dworze - dostała witaminy i jej przeszło, ale qpa Fiony nadal nęci - teraz co prawda wie, że nie wolno podchodzić w ogóle do kuwety, ale i tak zawsze czuwa jak Fiona się załatwia, a nóż ktoś nie sprzątnie ... 

Jeanne Kefir jak na razie ani nic nie zjadł ani się nie wytarzał, a tarzanie w jego wydaniu to byłaby tragedia
nie wyobrażam sobie doczyścić jego dredów
a żwacze i płuca to ulubione przysmaki Kefira, do tego też lubi kurze i indycze łapki, ale te już tak nie śmierdzą
Danka cóż każdy musi mieć jakiś ulubiony przysmak
a ja mam marzenie posmakować kawę kopi luwak :P czyli też jakby kupkę
Dorka
tło do zdjęć interesujące, a Kefir jak jest z panem to jest nieposłuszny i nie chce mi pozować do zdjęć

a żwacze i płuca to ulubione przysmaki Kefira, do tego też lubi kurze i indycze łapki, ale te już tak nie śmierdzą

Danka cóż każdy musi mieć jakiś ulubiony przysmak

Dorka

też kombinowałam, by mieć drugiego, ale mój pan i władca się nie zgadza, mi to się jeszcze bernardyn marzyNawet zaczynam myśleć o szczeniaku po Hexie

- Jeanne
- 1000p
Hehe, żołądków nie kupowałam, żwacze leżą na parapecie w garażu w szczelnie zamkniętej torbie bo nie da się tego smrodu wytrzymaćagrazka pisze:żwacze lub żołądki suszone, można kupić w sklepie zoo,

U mnie wszyscy domownicy na to mówią śmierdziuchy

Pozdrawiam, Asia
Moje storczyki
Moje storczyki
Jadziu Kefir pocałowany w sam nosek
uwielbia te pieszczoty
a dziś ma nieświeży oddech, bo zjadł właśnie opakowanie śmierdzielków
a u Ciebie widzę chora nóżkę
oby szybko się zagoiła
Twój "Śliniak" jest uroczy, zresztą jak każdy piesio, ale te mordki to uwielbiam, za to Teklunia z wyrazu pyska bardzo przypomina mi moją Sonię, tak samo wyglądała jak coś wylizywała lub jak spała
ja poproszę o fotki pozostałych piesków, co niektórych to tu długo już nie było

a u Ciebie widzę chora nóżkę

Twój "Śliniak" jest uroczy, zresztą jak każdy piesio, ale te mordki to uwielbiam, za to Teklunia z wyrazu pyska bardzo przypomina mi moją Sonię, tak samo wyglądała jak coś wylizywała lub jak spała

ja poproszę o fotki pozostałych piesków, co niektórych to tu długo już nie było

- Jeanne
- 1000p
To się nazywa białe szaleństwo
Śliczne pudelki, zwłaszcza czekoladowa sunia, bardzo apetyczna
Mizianka dla wszystkich forumkowych futrzaków

Śliczne pudelki, zwłaszcza czekoladowa sunia, bardzo apetyczna

Mizianka dla wszystkich forumkowych futrzaków

Pozdrawiam, Asia
Moje storczyki