A ja przeszłam pierwszy okres czyszczenia organizmu

Za WikipediąSteven P. Schulman ze współpracownikami badał jak arginina wpływa na osoby zagrożone zawałem serca. Badana grupa to 153 osoby, którym podawano 3 g argininy 3x dziennie. Badań nie dokończono, ze względu na zgon 6 osób przyjmujących argininę[2].
Teza, że arginina zwiększa sprawność seksualną mężczyzn (ze względu na metabolizm połączony z wydzielaniem tlenku azotu, który nasila m.in. procesy fizjologiczne warunkujące erekcję) nie została potwierdzona wiarygodnymi badaniami naukowymi.
Radzę wykazać odrobinę odpowiedzialności i publicznie nawet nie sugerować że zapalenie płuc można leczyć czosnkiem. Przed erą antybiotyków ta choroba kończyła się na ogół śmiercią.Jatra pisze: Jestem przeciwna stosowaniu w nadmiarze antybiotyków (...)No i przy okazji wspomnę też iż w ubiegłym roku wyleczyłam się z zapalenia płuc czosnkiem i sokiem z czarnego bzu i siemie lnianym.
Jestem przeciwna stosowaniu w nadmiarze antybiotyków i nie rozumie rodziców ,którzy przy zwykłych infekcjach dla dziecka chcą właśnie antybiotyków.
Miałam niedawno infekcje gardła, oczywiście była tylko herbatka malinowa z miodem i korzeń prawoślazu, 4 dni ścisłego łóżka i przeszło samo. Kaszlałam ze 2 tygodnie, ale to był kaszel mokry no i śpiewać to nie mogłam z miesiąc, bo coś tam zawalało.