piterek nie ma co w depresje popadać, pomyśl, że przez jesień, zimę wszystkie świeżo posadzone rośliny będą sie ukorzeniać, aklimatyzować, a na wiosnę i lato pokażą co potrafią, rośliny które mamy w ogórkach potrzebują 4 pór roku żeby ładnie rosnąćpiterek pisze:Echhh letnie barwy, ja już łapię doła że powolutku już to wszystko dobiega końca... A potem znowu do marca, trzeba będzie jakoś przeżyć 8)
Witaj Onko.onka37 pisze:Witaj Samanto! jestem tu pierwszy raz i teraz będę piać z zachwytu... (nie wzywaj imienia nadaremno) nie moge się powstrzymać! Matko Boska!!! jaki ogródek przy bloku! toż to cudo, cudo i jeszcze raz cudo.
kompozycje, kolory wszystko podoba mi się bardzo!!! płotki , skrzyneczki, takie cuda by mi się przydały!!!
Roślinki piękne,róze cudo, mnie moje coś padają, nie mam ręki czy cóś?
Mam też pytanko: na jednym ze zdjęc widziałam że na korzeniu rosną ci skalniaczki, jak to zrobiłaś czy wystarczy nasypać troszke ziemi na korzeń i rosną?może to pytanie wydaje się głupie ale po prostu nie wiem
Witaj Iwonko.onka37 pisze:oglądałam Twój wątek jeszcze raz od początku.... i stwierdzam z całą stanowczością: to jest niemożliwe, takich kolorów nie ma! malujesz te zdjęcia farbkami czy co!!