Trójkątna szachownica- ogród Marty

Zdjęcia naszych ogrodów.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
BarWo
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 24 sty 2008, o 19:11

Post »

Prześliczne fotki róż wkleiłaś - ta żółta najbardziej mi się podoba. :shock: W moim ogródku tylko jeden krzaczek zmieściłam i też z niego się cieszę bo kwitnie na okrągło :D
Obrazek
Serdecznie pozdrawiam Barbara
Rzucony kamień staje się opoką.../psalm/
doniczkowe... przyblokowy w garnku
samanta
500p
500p
Od: 21 lip 2008, o 20:00

Post »

tu.ja pisze:Przyszłam jeszcze raz popatrzeć na Twoje cudne różyczki by poprawić sobie humor z rana.
Izo , a co powiesz na to :?: :?: - ja już zaczynam tęsknić ....
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
kocica
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 wrz 2007, o 16:42
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Kontakt:

Post »

Zaglądam tu każdego dnia i zawsze znajduję coś ciekawego, a to piękne roślinki, a to kompozycje, pomysły. Uwielbiam kwiaty późnoletnie albo wręcz jesienne. Masz też piękne róże, a ta żółta jest niesamowicie cytrynowa.
Pozdrawiam, Ewa
Moje wątki
Pozdrawiam, Ewa.
samanta
500p
500p

Post »

[quote="BarWo"]Prześliczne fotki róż wkleiłaś - ta żółta najbardziej mi się podoba. :shock: W moim ogródku tylko jeden krzaczek zmieściłam i też z niego się cieszę bo kwitnie na okrągło :D
Obrazek[/qu
ote]
Witaj Basiu.
Co prawda ja jeszcze trochę miejsca mam dla róż , ale już naprawdę niewiele - a przecież zasłużenie noszą miano królowej kwiatów - potrafią czarować swoim wdziękiem i ująć za serce.
Pozdrawiam cieplutko. Marta.
x-p-k
Konto usunięte na prośbę.
Od: 3 sie 2008, o 00:13
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Echhh letnie barwy, ja już łapię doła że powolutku już to wszystko dobiega końca... A potem znowu do marca, trzeba będzie jakoś przeżyć 8)
Awatar użytkownika
tu.ja
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 lip 2008, o 09:18
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Witaj!
Śliczne kwiatki. Ale gdzie Ty się podziewasz? Czyżby zmogło Cię choróbsko na dobre? Jeśli tak to kuruj się i szybko wracaj.
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
onka37
1000p
1000p
Od: 13 sie 2007, o 20:58

Post »

Witaj Samanto! jestem tu pierwszy raz i teraz będę piać z zachwytu ;:87 ... (nie wzywaj imienia nadaremno) nie moge się powstrzymać! Matko Boska!!! jaki ogródek przy bloku! toż to cudo, cudo i jeszcze raz cudo.
kompozycje, kolory wszystko podoba mi się bardzo!!! płotki , skrzyneczki, takie cuda by mi się przydały!!!
Roślinki piękne,róze cudo, mnie moje coś padają, nie mam ręki czy cóś?
Mam też pytanko: na jednym ze zdjęc widziałam że na korzeniu rosną ci skalniaczki, jak to zrobiłaś czy wystarczy nasypać troszke ziemi na korzeń i rosną?może to pytanie wydaje się głupie ale po prostu nie wiem
Awatar użytkownika
milka100
100p
100p
Od: 27 lip 2008, o 09:08

Post »

piterek pisze:Echhh letnie barwy, ja już łapię doła że powolutku już to wszystko dobiega końca... A potem znowu do marca, trzeba będzie jakoś przeżyć 8)
piterek nie ma co w depresje popadać, pomyśl, że przez jesień, zimę wszystkie świeżo posadzone rośliny będą sie ukorzeniać, aklimatyzować, a na wiosnę i lato pokażą co potrafią, rośliny które mamy w ogórkach potrzebują 4 pór roku żeby ładnie rosnąć :D
samanta
500p
500p

Post »

onka37 pisze:Witaj Samanto! jestem tu pierwszy raz i teraz będę piać z zachwytu ;:87 ... (nie wzywaj imienia nadaremno) nie moge się powstrzymać! Matko Boska!!! jaki ogródek przy bloku! toż to cudo, cudo i jeszcze raz cudo.
kompozycje, kolory wszystko podoba mi się bardzo!!! płotki , skrzyneczki, takie cuda by mi się przydały!!!
Roślinki piękne,róze cudo, mnie moje coś padają, nie mam ręki czy cóś?
Mam też pytanko: na jednym ze zdjęc widziałam że na korzeniu rosną ci skalniaczki, jak to zrobiłaś czy wystarczy nasypać troszke ziemi na korzeń i rosną?może to pytanie wydaje się głupie ale po prostu nie wiem
Witaj Onko.
Cieszę się ,że odwiedziłaś mój skromny ogródek.
W korzeniu "wydłubałam " siekierką niewielkie wgłębienia , wsadzałam roślinkę i obsypywałam ziemią ugniatając wokół .
Pozdrawiam cieplutko i zapraszam ponownie. Marta .
samanta
500p
500p

Post »

Biała tygrysówka zrobiła mi dzisiaj miłą niespodziankę i zakwitła .... a przy okazji pokażę resztę jakie gościły w tym roku w moim ogrodzie . Na dokładkę to co jeszcze można podziwiać u schyłku lata.
Pozdrawiam. Marta. Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
BarWo
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 24 sty 2008, o 19:11

Post »

Piękne kolorki......a to pomarańczowe z czerwonymi czubkami w środku to co to ? :)
Na tygrysówkę to zaczynam chorować.....dużo miejsca to pewnie nie zajmuje?
Serdecznie pozdrawiam Barbara
Rzucony kamień staje się opoką.../psalm/
doniczkowe... przyblokowy w garnku
Awatar użytkownika
onka37
1000p
1000p
Od: 13 sie 2007, o 20:58

Post »

oglądałam Twój wątek jeszcze raz od początku.... i stwierdzam z całą stanowczością: to jest niemożliwe, takich kolorów nie ma! malujesz te zdjęcia farbkami czy co!!
samanta
500p
500p

Post »

onka37 pisze:oglądałam Twój wątek jeszcze raz od początku.... i stwierdzam z całą stanowczością: to jest niemożliwe, takich kolorów nie ma! malujesz te zdjęcia farbkami czy co!!
Witaj Iwonko.
Chciałabym mieć taki talent , ale niestety naturze nikt nie dorówna . Zdjęcia jak najbardziej oddają piękno i barwy kwiatów . Za to właśnie uwielbiam swoje roślinki i z uporem maniaka utrwalam je na fotkach :lol: :lol:
Pozdrawiam cieplutko. Marta.
Awatar użytkownika
Raczek
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 mar 2007, o 21:26
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Piękne te tygrysówki. :shock: :shock:
Zauważyłam je w tym roku w niektórych ogrodach,ale u ciebie widzę całą gamę kolorów.
Hmmmm.... a może będziesz zbierać nasionka?
Pozdrawiam Ania
Ogródek Raczka 7
Awatar użytkownika
tu.ja
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 lip 2008, o 09:18
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Co to za kwiatuszek przed floksami? Ma interesującą formę. U mnie niestety same żółte tygrysówki zakwitły :(
ODPOWIEDZ

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”