anoli ja też nie miałam dopóki nie spróbowałam

mi też marzy się piękna narzuta na łóżko, ale raczej nie z haftu xxx. Chyba wolałabym jaką pachworkową (z takich kolorowych kwadratów, też można śliczny wzór zrobić) i.. kto wie jak się nauczę na maszynie szyć (jeszcze maszyny nie mam) to kiedyś zrobię?
akwarium super sprawa, uwielbiam patrzec na kolorowe rybki jak pływają, to tak wycisz i uspokaja.. może kiedyś..
a hoje jak popatrzyłam to na prawde bardzo drogie są(szkoda bo piękne..), mam tylko jedną carnosę, którą maleńką za 3 zł kupiłam ze dwa lata temu od babci na rynku i rośnie. Może kiedyś ktoś będzie chciał się wymienić, to chyba jedyny sposób ;)
igor miło mi że zajrzałes do mnie. Masz rację, te podróże ze sklepu do domu tak wykańczają wrażliwe i delikatne pączki. Zresztą większość kwiatów 'odchorowuje' zmianę miejsca, nawet jak w mieszkaniu się przestawi, to albo się polepszy albo się po...gorszy ;)
mój przetrwał przeniesienie do domu gdy na dworzu było prawie -20 stopni, myślałam ż ecały padnie a tu niespodzianka

tylko martwi mnie bo już drugi listek od dołu żółknie (mały) i nie wiem cczy to normalne czy może za mało wody dostaje a może za mała doniczka (ma kilka wystających z podłoża uschniętych korzonków.