Mój ogród - grazyna45
- coccinella
- 1000p
- Od: 8 kwie 2008, o 12:42
Grażynko fajnie, ze jesteś i pokazujesz piękne zdjęcia.
Po pierwszych zdjęciach z cudnymi liliami i ogólnym widokiem na taras bardzo spodobał mi się akcent fioletowy i już już chciałam prosić Cie o zbliżenie i proszę... czytasz w moich myślach.
Ach jaka cudna ta lawenda. Moja "zaczyna" kwitnienie tzn. ma kilka pąków. Muszę w końcu zasiać nasiona lawendy - przymierzam się przymierzam i nigdy nie ma czasu.
No i pięĸna ta komonica (znałam tylko żółtą) a tu takie cudo!!!!!!! wow
zdjęcie dodaję do ulubionych (na moim dysku)
Po pierwszych zdjęciach z cudnymi liliami i ogólnym widokiem na taras bardzo spodobał mi się akcent fioletowy i już już chciałam prosić Cie o zbliżenie i proszę... czytasz w moich myślach.
Ach jaka cudna ta lawenda. Moja "zaczyna" kwitnienie tzn. ma kilka pąków. Muszę w końcu zasiać nasiona lawendy - przymierzam się przymierzam i nigdy nie ma czasu.
No i pięĸna ta komonica (znałam tylko żółtą) a tu takie cudo!!!!!!! wow
zdjęcie dodaję do ulubionych (na moim dysku)
z uśmiechami Iza
u liski
u liski
- coccinella
- 1000p
- Od: 8 kwie 2008, o 12:42
słuchaj, a ona się sama tak w jednym miejscu rozsiewa?grazyna45 pisze:Coccinella- to jest tylko jeden klombik firletki ,mam jej znacznie ,znacznie więcej--po prostu jest mi żal wiosną ją wyrzucać na kompost--wszyscy znajomi już ją ode mnie dostali ---"czym więcej dajesz-tym więcej masz"-coś w tym jest.