Tacca To nie mój warzywnik

Ja taki mam dopiero w planach na najbliższy sezon.
Hanna i Karol, czytałem o tej grzybni i się nad nią zastanawiałem ale mam w paru miejscach pieńki w trawniku i koszenie jest uciążliwe przez co muszę je po prostu wyrwać z ziemi jednak w miejscach gdzie pieńki nie przeszkadzają tak bardzo, mam zamiar użyć grzybni i zobaczyć jaki będzie efekt.
Wczoraj udało mi się kupić skrzynie na moje podniesione grządki, dzisiaj przyszła folia do wyłożenia boków ścianek. Jutro albo w sobotę powinna dojść agrotkanina i hydrożel a ok 7 marca powinna do mnie dotrzeć nowa altana więc jak dobrze pójdzie to już w pierwszej połowie marca moja działka mocno się zmieni ! Jestem tak podekscytowany że nawet sobie nie wyobrażacie

Teraz powoli mam zamiar jeździć na działkę i oczyszczać skrzynie ze zszywek i pomalować je lakiero-bejcą z zewnętrznej strony. Muszę też zacząć porządkować teren pod grządki. Trzeba zdemontować starą altankę, wyciąć krzaki zdjąć, taras drewniany a później zerwać kostkę brukową. Pracy jest masa ale mam bardzo ambitny plan dokonać dużych zmian w krótkim czasie ! Trzymajcie kciuki