Ogród - hal1959 /r.2008/
- hal1959
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 13 mar 2008, o 19:52
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Gosiu,miło,że zaglądasz do mnie.Tojeścią się podzielę,nie ma sprawy,zorientuję się tylko kiedy.Spróbuję wsadzić do doniczki i zobaczę czy będzie okey.jak wyjdzie coś z tego to wyślę i dam Ci znać najpierw.Moje też są ulubione kolory tych róż,chociaż róże są wszystkie piękne, to jednak ma się te ulubione.Co do kamieni,to u nas wystarczy wjechać w jakąkolwiek polną drogę,czy leśną i są.Ja tylko mówię,że potrzebuję parę kamieni i za chwilę mam stos.U nas dużo jest dróg,a raczej było brukowanych,może dlatego.Pa,pa
HaniuTe żółte kwiatki to tojeść,to się bardzo rozrasta,więc zlikwidowałam ze skarp i rośnie w moim rowie między garażem,a ogrodem.Widać,że jej to służy,bo takiej wysokiej jeszcze nie miałam.
zdjęcia,sama się dziwię,że mi wychodzą,bo do niedawna aparat cyfrowy czy komputer był czymś niezrozumiałym.Sama się uczyłam ich obsługi i nawet nie zepsułam.Zdolna ze mnie bestia

HaniuTe żółte kwiatki to tojeść,to się bardzo rozrasta,więc zlikwidowałam ze skarp i rośnie w moim rowie między garażem,a ogrodem.Widać,że jej to służy,bo takiej wysokiej jeszcze nie miałam.
zdjęcia,sama się dziwię,że mi wychodzą,bo do niedawna aparat cyfrowy czy komputer był czymś niezrozumiałym.Sama się uczyłam ich obsługi i nawet nie zepsułam.Zdolna ze mnie bestia

- hal1959
Deirde,Krwawniki kupowałam w doniczkach różne kolory,akurat takie były.Biało-czerwonych nie widziałam jeszcze.Co za ironia losu,właśnie wracam z ogrodu ,gdzie własnie przed chwilą wsadziłam do doniczki rozsadę krwawnika(nie wiem jaki kolor,bo wszystkie mam posadzone w jednej kępie) z myślą,że może by komuś zaoferować ,a tu pytanie od Ciebie o krwawnik
Bardzo się rozrósł,więc muszę posadzić jeszcze trochę tych siewek do doniczek.Tylko kolory jak w totolotka.Pozdrawiam.

- Deirde
- Od: 18 cze 2007, o 10:41
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Hal - jeśli chcesz możemy się wymienić ale ja mam tylko żółty, kwiaty ma duże i jest dość ekspansywny, jeśli po kwitnieniu nie obetnie się mu kwiatów to można mieć ich bardzo dużo, zdjęcia mojego są w moim ogrodzie, używam go jako żywopłot, jeśli chcesz coś innego to też nie ma sprawy, po prostu mi napiszesz.
- izabella1004
- Od: 18 kwie 2008, o 08:57
- hal1959
Izuniu ,mam ją 3lata,kupiłam maleństwo w woreczku foliowym.Na początku takie kupowałam,ale wyszła na ludzi.Niedługo nie będzie widać liści,tylko będzie jak jeden kwiat.W tamtym roku roku tak było i teraz po pąkach widać,że i w tym taka będzie.Tak krótko przycięłam,a tak się rozrosła.Oby jakieś chorubsko jej nie dopadło.
- coccinella
- 1000p
- Od: 8 kwie 2008, o 12:42
- coccinella
- 1000p
- Od: 8 kwie 2008, o 12:42