Ogród Azy
- Aza
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 10 lut 2008, o 18:33
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Haniu tu nie bylo deszczu , ani razu. Czasami sie troche pokazuje chmur. Tu rosn same swojskie kwiatki. bratki, kartuzy, fuksje, my sie miewamy dobrze, ale jakies Japonki co przylecialy samolotem mdlaly w muzeum, zreszta jest tu specjalny pokuj na ratowanie turystow bez aklimatyzacji.
Ewo Dzięki za pozdrowienia, klaniaj sie Mamie.
POZDRAWIAM OLGA
Ewo Dzięki za pozdrowienia, klaniaj sie Mamie.
POZDRAWIAM OLGA
- EwkaEs
- Od: 9 lip 2008, o 20:28
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Ciesze sie, ze wyjazd udany i bezdeszczowy, u nas zaciagnelo sie na stalowo szaro i maja byc opady gwaltowne, burza gradowa i wiatr,ale opady sa potrzebne.Na wszelki wypadek zbieram dzis plony z pomidora doniczkowego,ktory jest na zewnatrz na II pietrze, poziomkom nic nie beda bo je mam na wewnetrznym parapecie. Bylam z kolezanka z podstawowki m.in. w Wytrzyszczce gdzie w ramach legendy o Uminie mozna nabyc pamiatki z Peru,bardzo marna ta ich drobna ceramika mam na zdjeciach to sobie porownasz,ale kawa jest dobra i rewelacyjny widok na Jezioro Roznowskie.Mama pozdrawia Was obie albo "wszystkie trzy".E.
- Aza
- Od: 10 lut 2008, o 18:33
Ewo Dzisiaj opusczczamy Peru,za chwile przyjedzie cos zeby zawiesc nas na dworzec i pojedziemy przez Bolowie do Santiago zeby wrocic do domu. Urszula wyjechala wczoraj rano na spotkanie do Areqipy.
Hanka Twoje zyczenia szczensliwego powrotu do domu sa jak najbardziej trafne, obydwie z kolezanka uznalysmy ze juz mamy calkiemdosc wrazen. Titikaka nad ktora jestesmy jest sliczna i dosc czysta, ale piekielnie zimna,ogolnie wymarzlysmy sie ostatnio za wszystkie czasy. POZDRAWIAM OLGA
Hanka Twoje zyczenia szczensliwego powrotu do domu sa jak najbardziej trafne, obydwie z kolezanka uznalysmy ze juz mamy calkiemdosc wrazen. Titikaka nad ktora jestesmy jest sliczna i dosc czysta, ale piekielnie zimna,ogolnie wymarzlysmy sie ostatnio za wszystkie czasy. POZDRAWIAM OLGA
- hanka55
- Od: 19 sty 2008, o 15:30
- Kontakt:
_oleander_, tu się jeszcze ogrzejesz.
Dziś mamy równikową temperaturę, bezchmurne niebo i upalne, suche powietrze.
A tymi bratkami, fuksjami, to mnie bardzo zaskoczyłaś!
Spodziewałam się Cibeie nakrytą gigantycznymi kwiatami amazońskiej dżunglii,
z kolibrami na ramionach i licho wie jeszcze z czym
Pokój do reanimacj, bardzo mi się podoba i jeśli jest tam kaloryfer,
byłby moim ulubieńcem
Dziś mamy równikową temperaturę, bezchmurne niebo i upalne, suche powietrze.
A tymi bratkami, fuksjami, to mnie bardzo zaskoczyłaś!
Spodziewałam się Cibeie nakrytą gigantycznymi kwiatami amazońskiej dżunglii,
z kolibrami na ramionach i licho wie jeszcze z czym

Pokój do reanimacj, bardzo mi się podoba i jeśli jest tam kaloryfer,
byłby moim ulubieńcem

- EwkaEs
- Od: 9 lip 2008, o 20:28
No to musialo byc bardzo zimno jak nawet Ty zmarzlas!Cos jest na rzeczy-Konstantemu podrasta podszerstek a jest sierpien, przeciez kot nie moze wiedziec, ze pani Kubacka umarla i juz z zadnej strony mieszkania nie mozna oczekiwac, ze ktos choc troche i czasem bedzie grzal?
Szczesliwego powrotu z dalekich krajow i do zobaczenia.
Szczesliwego powrotu z dalekich krajow i do zobaczenia.

- izabella1004
- Od: 18 kwie 2008, o 08:57