Aniu, ale u Ciebie pięknie kwitł ten wspaniały berberys

Masz rację on jest jednym z ładniej kwitnących krzewów, zwłaszcza jak obficie kwitnie a u mnie muszę przyznać, że bardzo, ale to bardzo obficie zakwitł, przechodząc moje najśmielsze oczekiwania co do niego.
Widzę że targi zakończyły się sukcesem, taka języczka to rarytas nad rarytasy, fantastyczna i unikalna

. Oby tylko szybko rosła i zakwitła, ciekawe jak będą wyglądać kwiaty. Ładne hosty sobie dokupiłaś, choć cenowo, to dość drogie

, ale i tak warto. Ty masz dobrze, bo masz już mało miejsca, więc można sobie pozwolić na takie rarytasy. Ja muszę kupować hurtowo, czyli w dużych ilościach, więc szukam tam gdzie taniej. W zeszłym roku zakupiłem sobie bardzo duże sadzonki funki w donicach 3 l za jedyne 10 zł, czyli bardzo okazyjnie
W ogrodzie to masz już duże wiosenne zagęszczenie, fajnie to wszystko wygląda a ten łuk z bluszczu jedyny w swoim rodzaju. A cóż to za roślina na zdjęciu drugim ze strony 21, taka żółtawozielona
Te lilaki to są fantastyczne
Aniu masz rajsko tylko patrzeć, patrzeć, patrzeć.... i podziwać, podziwiać, podziwiać...