Karolcia, Moniczko zapraszam częściej. Tak juz jest, ze trzeba korzystać z naszej natury . Dzięki Bogu dzisiaj spadł w końcu deszcz, więc przy okazji poszalałam
Małgosiu dzięki śliczne. Strasznie lubię orliki a to jeszcze nie wszystkie . Najlepsze jest to, że kupiłam dwie paczki nasionek orlików, więc w przyszłym roku będzie ich więcej
To może polubisz pelargonie
Podeszczowe fotki - śliczne. Gdzieś własnie oglądałam też deszczowe ujęcia, naprawdę pięknie wygląda wtedy przyroda. Jest taka nasycona barwami
Poza tym brawa za naprawdę udane ujęcia
Agnieszko ,
Pewnie swoje to swoje, ale masz jeszcze możliwości do sadzenia, a nie od razu Kraków zbudowano, pomału wszystko sobie zrobisz i uporządkujesz, aby było zdrowie :P
Witaj AGNIESIU obejrzałam Twoje ,,tereny trawiaste" i jesteś w super sytuacji - jest z czego porządnie poucinac na rabaty,możliwości duuuże,będą zadowolone i dzieciaczki i Ty i mąż, bo będzie miał mniej koszenia
Twoimi zdjęciami po deszczu jestem zachwycona - cudowne ujęcia.Czy Ty czasem nie pomyliłaś się z zawodem ( choc tak naprawdę nie wiem jaki masz, ale chyba nie fotograf )