Wiosna na działce - ewkapaw
- ewkapaw
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 10 sty 2008, o 09:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Hanuś tak mi się już marzy słońce . Temperatura w dzień nawet może być - 20 do 23 st , ale brak słońca daje mi w kość . Cały czas pochmurno a wieczorem wcześnie robi się dość ciemnawo - słońce świat razświetla . 

Pozdrawiam EWA
Spis linków
Spis linków
- ewkapaw
Szałwia muszkatołowa niestety straciła już na swojej urodzie . Kwiaty przekwitają , a ja muszę zacząć myśleć o zebraniu nasion .

Rosną dwie nowe sadzonki i ciekawe jak w przyszłym roku będą wyglądały .

Rosną dwie nowe sadzonki i ciekawe jak w przyszłym roku będą wyglądały .

Pozdrawiam EWA
Spis linków
Spis linków
- ewkapaw
Tess jak pisałaś do mnie to ja już byłam na działce . Zdjęcia są z wczorajszego dnia .
Danusiu przykro mi , ale niestety nie znam nazwy tej lilii . Będę musiała przeglądnąć dokładnie wątek o liliach , może właśnie taką trafię .
Danusiu przykro mi , ale niestety nie znam nazwy tej lilii . Będę musiała przeglądnąć dokładnie wątek o liliach , może właśnie taką trafię .
Pozdrawiam EWA
Spis linków
Spis linków
- ewkapaw
Andrzeju miło mi , że podobają się Tobie moje warzywka . Dzisiaj wieczorkiem muszę opryskać pomidory , bo niestety pogoda nie jest najlepsza do ich dojrzewania .
Ogórasy chyba dopadła już jakaś "zaraza" - liście żółkną a w środku niektóre pędy mają punkty z pleśnią . Ale ogórków już nie będę pryskac ,bo już się zbiera . Trudno , krócej będą .
Ogórasy chyba dopadła już jakaś "zaraza" - liście żółkną a w środku niektóre pędy mają punkty z pleśnią . Ale ogórków już nie będę pryskac ,bo już się zbiera . Trudno , krócej będą .

Pozdrawiam EWA
Spis linków
Spis linków
- ewkapaw
Tess cały czas jestem obecna , tylko nie zawsze piszę . Wczoraj nie byłam u siebie na działce , pokręciłam się trochę po Waszych cudnych ogrodach . U Ciebie jest piękny duży teren i na pewno jest co robiś . 

Pozdrawiam EWA
Spis linków
Spis linków
- ewkapaw
Tess tez cały czas myślę o różach . Muszę koniecznie przygotować kawałek rabaty pod róże , ale teraz tam rosną i kwitną lilie . Jak przekwitną będą przesadzone , a to miejsce zajmą róże . Już jest przygotowana ściąga jakie kupić . Muszę wybrać się do tego nowego centrum naprzeciwko Castoramy zobaczyć jakie mają róże . 

Pozdrawiam EWA
Spis linków
Spis linków