Moja rabatka - perdii
- zielonajagoda
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 4 lut 2011, o 10:12
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Re: Moja rabatka - perdii
Hej Gosiu
, czyżbyś robiła dzisiaj rundkę po sklepach ogrodniczych?

- zielonajagoda
- Kontakt:
Gosiu, a tą chryzantemę jadalną to gdzie będziesz siała, w warzywniku czy na rabatce z kwiatami?
tyle siewek a u mnie jeszcze nic nie posiane
tylko nie bierz zbyt poważnie słów męża
bo chyba nie przemyślała tego co powiedział

tylko nie bierz zbyt poważnie słów męża
bo chyba nie przemyślała tego co powiedział

Iwonko będę siała na rabacie kwiatowej. Czytałam w opisie ze ma kwiatki jak normalna chryzantema. W opisie było między innymi zdanie cyt.: "jak komuś nie będzie smakowała to zawsze będą kwiatki" Po sklepach nie biegam bo u nas wiatr i ciągle pada
Mam chandrę i po obiedzie postanowiłam spędzić czas na kanapie otoczona moimi kotkami
Niestety najstarszy i największy kot czyli mój M poszedł do swojego pokoju Bo on jest pracoholik kotka i kocur mi dalej towarzyszą. Kotka w nogach się rozłożyła kocur grzał mi klatkę piersiową. Jak to kocur wie gdzie się położyć
asiula mój mąż przyzwyczaił się ze musi walczyć o miejsce z moimi roślinami. Zobaczymy ile miejsca mu zostawię jak przyjdzie pora na sianie papryki i pomidorów

asiula mój mąż przyzwyczaił się ze musi walczyć o miejsce z moimi roślinami. Zobaczymy ile miejsca mu zostawię jak przyjdzie pora na sianie papryki i pomidorów

- zielonajagoda
- Kontakt:
To wypoczywaj Gosiu, prześpij chandrę i nie dawaj się jej, jeszcze troszkę, przyjdzie wiosna, miną nam złe humory, chandry, dołki i przygnębienie. Wymiziaj koty i trzymaj się cieplutko, dobranoc 

Dziękuję Iwonko za dobre słowa 

- anabuko1
- Od: 16 sty 2013, o 17:19
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Gosiu jesteś niesamowita z tymi wysiewami,,,
mój M też juz się przyzwyczaił,,ze wszystko obstawiam na wiosnę co tylko i gdzie tylko się da,,ale na początku krzywo parzył i marudził,że domek zmienia ładne oblicze 

Mój mąż bardzo lubi wszystkie rośliny więc przymyka oko na porozstawiane pojemniki z sadzonkami
W tym sezonie mam pecha do lobelii
Biała mi słabo wzeszła to dosiałam. Dzisiaj chcąc ja podlać opryskiwaczem przy zdejmowaniu wielodoniczek cała paleta mi poleciała i praca na nowo
Od wczoraj mam chandrę i jakiś pech roślinkowy mnie prześladuje
Ale jak jestem uparta jak osioł to tak mam. Co roku obiecuję sobie, że nie będę wysiewała wcześniej jak koniec lutego -początek marca i co roku sieje wcześniej
Chyba zacznę wyjeżdzać do dzieci od stycznia do końca lutego wtedy nie będę miała jak siać 

- zielonajagoda
- Kontakt:
Śliczne futerko
. Gosiu Ty nie narzekaj, my to mamy luksus, więc chandrę za okno proszę wyrzucić. Wskocz do mnie na wątek i przeczytaj pierwszy akapit i link, wtedy te kobiety to dopiero chandrę miały. Cieszmy się z tego co mamy 

Iwonko byłam u Ciebie zanim przeczytałam Twoją wypowiedź tutaj
Niestety to były okrutne,głupie czasy.

- zielonajagoda
- Kontakt:
Oj, były to czasy, były. Jaka ze mnie gapa, nie zauważyłam że na ostatnim zdjęciu drugie futerko się leni 

- ewamaj66
- Od: 19 lut 2011, o 16:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Futra prezentują się dostojnie
Niektóre 

- misiaczekm
- Od: 31 paź 2009, o 19:32
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Wiesz co... czemu jak chłop?!perdii pisze: Mój kocur w końcu się najadł i jak to mężczyzna musi podrzemać po obiadku

A co na to mąż?!perdii pisze: Jak kocur śpi to ja też![]()

Misiaczekm "cyt Jak kocur śpi to ja też" to słowa mojej białej kotki wymruczała mi to zdanie zanim zasnęła
Ewo Jak to "dziewczynka" leży sobie na boczku, nóżki ładnie złożone, dostojna i skromna
A kocur na grzbiecie przyrodzenie
na wierzchu łapa wyciągnięta jakby chciał powiedzieć : "no stara podaj piwo"

Ewo Jak to "dziewczynka" leży sobie na boczku, nóżki ładnie złożone, dostojna i skromna
A kocur na grzbiecie przyrodzenie