Ja sobie błądzę po FO wyczytuje różne ciekawe rzeczy, a tu u mnie tłum Miłych Gości

który witam serdecznie!
Asiu z tą nadzieją je kupiłam

muszę przyznać że są efektowne i jest na czym oko powiesić, w przeciwieństwie do pozostałych, które utytłane w błocie wyglądają nieciekawie....ale za to jajka noszą
Renatko serek odcieka, z części zrobię jogurt i jako że odwiedził nas wnuk to jutro będzie karpatka

, bo po wczorajszej szarlotce nie ma śladu
Lidziu teraz takie kwiatki czynią ogród atrakcyjnym

U mnie też śnieg leży, ale wieczorem w Radio Kraków obiecywali piękny słoneczny dzień, a im się ostatnio sprawdza. Chciałabym żeby trochę obeschło
Ewciu kurek mam 14 i 2 koguty, a nawet nie wiem jak wyglądają jajka od kochinów

Ja jak na razie zbyt mam bezgotówkowy za skorupki i suche bułki rozdaję jajka dzieciom i do kogo idę w odwiedziny to daje w charakterze gościńca

Nie powiem

chętnie przyjmują
No tak jak Ci wojaże w głowie to nie ma co siać
Tereniu moje ciemierniki też omarzły a pączki zrobiły się brązowe i suche, żal bo jeszcze takich nie miałam

Śnieg leży ale i na ciemiernikach leżał a nie uchronił

Teraz już tylko myśl o wyjeździe a po powrocie będziesz siała i przywitasz pewnie wiosnę. Jak pojedziesz to tam też będzie wiosna
Tobie również pogodnej i miłej niedzieli
Dario bardzo proszę i zaczęłam szukać po necie piwonii ale tam gdzie kupowałam już ich nie mają

Za to znalazłam cuda
Iwonko czytałam i bardzo się cieszę, bo widzę radość na Twojej twarzy i to jest najważniejsze
Adziu kurka dziwaczka z taką czupryną

mam nadzieję, że nie pójdę teraz w kolekcjonowanie drobiu
Julciu krótko miałam działkę i też nękali nas złodzieje różni tacy od łatwej zdobyczy do takich co kwiatki rwali i wykopywali jak swoje aż do gości hotelowych

Zawsze czułam obrzydzenie i każdą wizytę zaczynałam od mycia wszystkiego

Karczocha możesz sobie kupić w sezonie i spróbować no chyba że chcesz mieć swojego
osta 
Mądra decyzja zdrowie najważniejsze
Jadziu ja dopiero takie widoki mam w perspektywie więc czekam niecierpliwie na rozwój sytuacji
Rafale u mnie we wsi jest w jednym gospodarstwie taka gęś chyba nawet gąsior! jest śliczny ogromny i dostojny! Przejeżdżam koło niego samochodem więc nie słyszę głosu, a może jak jest jeden to jest smutny i nie krzyczy
Beatko bardzo dziękuję

i mamy jeszcze trochę czasu jak przeczytałam u Gosi. Dziękuję

Widziałam w paru wątkach zdjęcia żurawi więc wiosna blisko skoro przylatują do nas te piękne ptaki. Znam je z wojaży po wybrzeżu jak bywam w nadmorskich sanatoriach
Dziękuję za odwiedziny życzę wszystkim dobrej i spokojnej nocy