No mnie się też tak wydawało ,że igły powinny być do góry ale obejrzałam dokładnie swoją i niespodzianka igły rosną w dół i wyszło na to ,że dwa babskie rozumy to nie to co jeden chłopski -bo Dawid się od razu zorientował
Babopielka pisze:No mnie się też tak wydawało ,że igły powinny być do góry ale obejrzałam dokładnie swoją i niespodzianka igły rosną w dół i wyszło na to ,że dwa babskie rozumy to nie to co jeden chłopski -bo Dawid się od razu zorientował
Z tym fachowcem to lekka przesada Po prostu od jakiegoś czasu kaktusy i inne sukulenty stoją u mnie na pierwszym miejscu ;) Aż boję się pomyśleć gdzie ja je zmieszczę na przyszłą zimę
tengel27 pisze:Z tym fachowcem to lekka przesada Po prostu od jakiegoś czasu kaktusy i inne sukulenty stoją u mnie na pierwszym miejscu ;) Aż boję się pomyśleć gdzie ja je zmieszczę na przyszłą zimę
Dawid nie bądź taki skromny dla mnie od dawna jesteś Fachowcem ... przez duże "F"
U mnie z kaktusami też "zaszły zmiany", jeszcze miesiąc temu, nie było żadnego kaktusa a teraz zrobiła się już kolekcja ... ale wiedza o nich jeszcze znikoma
Ja też nie wiem jak one się nazywają bo to córcia tak je lubi a wiesz dlaczego ponieważ nie potrzeba ich często podlewać no a cała reszta na mnie spada i tak -jak by miała je przesadzać to zapewne szybko by jej sie odechciało kaktusów
Bożenko oprócz kaktusów od Ciebie mam jeszcze ponad dziesięć innych, też bezimiennych ...
Nawet wczoraj będąc w LM kupiłam 3 sztuki, bo nie mogłam zdecydować się na jednego ... wszystkie były ładne
Z hojami to w ogóle dziwne rzeczy się dzieją . Moja wrosła w listwę między sufitem a ścianą . Nie zauważyłam tego wcześniej a ona puściła tam korzenie.
Aniu,to już jest temat rzeka .Jeżeli zaglądałaś do mnie ,to na pewno widziałaś moją hoję.Zajmuje pół ściany ,nawet nie wiem ile ma lat ,bo jest od zawsze i też nie chce kwitnąć.