Parapetówki i podłogówki ... aanula :)

Zdjęcia roślin doniczkowych, domowych
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Babopielka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 9 wrz 2007, o 19:28
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

No mnie się też tak wydawało ,że igły powinny być do góry ale obejrzałam dokładnie swoją i niespodzianka igły rosną w dół ;:112 i wyszło na to ,że dwa babskie rozumy to nie to co jeden chłopski -bo Dawid się od razu zorientował :twisted: :roll: :;230 :;230 :;230
Awatar użytkownika
aanula
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 cze 2007, o 10:38
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Babopielka pisze:No mnie się też tak wydawało ,że igły powinny być do góry ale obejrzałam dokładnie swoją i niespodzianka igły rosną w dół ;:112 i wyszło na to ,że dwa babskie rozumy to nie to co jeden chłopski -bo Dawid się od razu zorientował :twisted: :roll: :;230 :;230 :;230
Co fachowiec to fachowiec ... :D ;:215
Awatar użytkownika
Babopielka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

No nie da się tego ukryć ,że fachowiec ;:138 ;:138 ;:138 dla Dawida :D a my no cóż amatorki :oops: :oops:
tengel27
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 6 sie 2007, o 17:54
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Z tym fachowcem to lekka przesada :oops: :oops: Po prostu od jakiegoś czasu kaktusy i inne sukulenty stoją u mnie na pierwszym miejscu ;) Aż boję się pomyśleć gdzie ja je zmieszczę na przyszłą zimę :lol: :lol:
Dawid
Awatar użytkownika
aanula
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

tengel27 pisze:Z tym fachowcem to lekka przesada :oops: :oops: Po prostu od jakiegoś czasu kaktusy i inne sukulenty stoją u mnie na pierwszym miejscu ;) Aż boję się pomyśleć gdzie ja je zmieszczę na przyszłą zimę :lol: :lol:
Dawid :) nie bądź taki skromny :D dla mnie od dawna jesteś Fachowcem ... :D przez duże "F"

U mnie z kaktusami też "zaszły zmiany", jeszcze miesiąc temu, nie było żadnego kaktusa :D a teraz zrobiła się już kolekcja ... ale wiedza o nich jeszcze znikoma :oops: :oops: :oops:
Awatar użytkownika
Babopielka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Ja też nie wiem jak one się nazywają :oops: bo to córcia tak je lubi :? a wiesz dlaczego :?: ponieważ nie potrzeba ich często podlewać ;:112 no a cała reszta na mnie spada i tak -jak by miała je przesadzać to zapewne szybko by jej sie odechciało kaktusów :roll: :twisted:
Awatar użytkownika
aanula
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Po świętach wrzucę zdjęcia swoich wszystkich kaktusów do działu kaktusowego, to może kaktusomaniacy rozszyfrują ich nazwy :D
Awatar użytkownika
Babopielka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Dwie to są opuncje a reszta to czarna magia dla mnie ;:112 ;:112 ;:112
Awatar użytkownika
aanula
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Bożenko :D oprócz kaktusów od Ciebie mam jeszcze ponad dziesięć innych, też bezimiennych ... :lol: :lol:
Nawet wczoraj będąc w LM kupiłam 3 sztuki, bo nie mogłam zdecydować się na jednego ... wszystkie były ładne ;:112
Awatar użytkownika
inag1
500p
500p
Od: 1 lis 2007, o 14:42

Post »

Ale numer z tą opuncją ,ale się uśmiałam :;230 :;230 :;230 .No cóż nawet zaprawionym ogrodnikom takie wpadki się przytrafiają ;:112
Awatar użytkownika
anczarn
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 sie 2007, o 21:26
Kontakt:

Post »

Podobne numeru zdarzają się z hojami tylko tam czasami nie da się tego rozumnie rozwiązać i sadzi się dwa końce tworząc pałąk :wink:
Awatar użytkownika
aanula
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Ina :) sama nieźle się ubawiłam ;:183 jeszcze takiego sadzenia nie miałam :D :D ale już przewróciłam tą opuncje i przeprosiłam za złe traktowanie :twisted: ;:112

Aniu :D szkoda,że opuncji nie można zakręcić jak hoję :D ciekawie by wyglądała :lol:
Awatar użytkownika
inag1
500p
500p

Post »

Z hojami to w ogóle dziwne rzeczy się dzieją . Moja wrosła w listwę między sufitem a ścianą . Nie zauważyłam tego wcześniej a ona puściła tam korzenie. :roll:
Awatar użytkownika
aanula
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

A moja rośnie już ponad 5 lat i nie zamierza kwitnąć ... :roll: Muszą z nią porządnie porozmawiać .. :twisted:
Awatar użytkownika
inag1
500p
500p

Post »

Aniu,to już jest temat rzeka :lol: .Jeżeli zaglądałaś do mnie ,to na pewno widziałaś moją hoję.Zajmuje pół ściany ,nawet nie wiem ile ma lat ,bo jest od zawsze i też nie chce kwitnąć. :cry:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Moje doniczkowe, domowe, balkonowe, egzotyczne, tarasy. ZDJĘCIA.”