Ulciu,to jest dużo ,tak się urobiłam przy tych rabatach,ale jak pomyślę ,że się odwdzięczą to już mi lepiej ,dobry czas wybrałaś na malowanie ,bo leje ciągle ,przynajmniej u mnie ,jutro ma być lepiej,zatem do jutra,miłej nocki życzę

,uśmiałam się z tego zjazdu,tylko nie zgłaszaj proszę

,lepiej przyjedź sama
Marysiu,ja też kocham takie starodrzewy,one mają niesamowicie tajemniczy wygląd i dużo historii widziały,korzystaj z odpoczynku bo masz okazję i dziel się wrażeniami buziaczki dla Ciebie
Grażynko,troszkę kupiłam ,żeby coś zmienić w ogrodzie i żeby było kolorowo i pachnąco,hortensji jeszcze nie zamówiłam,po prostu nie wyrabiam ,dzisiaj zamówiłam dalie,bo nie ma babcinych ogrodów bez dalii,słodkich snów
Aniu,wszystkich chyba taki szał ogarnął ,a ponieważ wizytówką mojego ogrodu są piwonie to musi być ich dużo,pozdrawiam gorąco,buziaczki dla Ciebie
Aniu-anym,z piwoniami to nie takie proste z tym kwitnięciem,ale przecież są i inne rośliny ,myślę że nadrobią,a ogrodnicy muszą być cierpliwi,fajnie by było,gdyby juz nie padało ,dzisiaj u mnie cały dzień goniło mnie z ogrodu,przychodziły takie nawałnice,miłej nocki życzę