Mój niedawno kupiony ogródek działkowy - Onka37
- aanula
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 21 cze 2007, o 10:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Iwonko, trzymaj się Kochana
Współczuję bardzo, bo wiem z własnego doświadczenia jak to jest
Niedawno mój tato leżał 3 tygodnie w szpitalu i biegałam do niego prawie codziennie ...
Na pewno masz teraz więcej obowiązków związanych z wizytami w szpitalu i codziennymi obowiązkami w domu ...
... działka i my wszyscy poczekamy na Ciebie ...

Współczuję bardzo, bo wiem z własnego doświadczenia jak to jest

Niedawno mój tato leżał 3 tygodnie w szpitalu i biegałam do niego prawie codziennie ...
Na pewno masz teraz więcej obowiązków związanych z wizytami w szpitalu i codziennymi obowiązkami w domu ...
... działka i my wszyscy poczekamy na Ciebie ...

Witajcie! byłam dziś troche na działeczce ale tylko powyrywałam troche chwaściorów i spryskiwałam co się dało, gnojówką z pokrzyw wstrętne wypasione ochydne zielone mszyczyska!!!!
i zauwżyłam tez Ratunku!!!!!!!!!!!! pełno jakiś czarnych robali podobnych do mszyc, praktycznie na wszystkim nawet na bluszczu, czy mszyce mogą być czarne bo nie znam się na tym kompletnie...
nie wiem jak w weekend może jutro będę na działce, bo z wizytami w szpitalu się dzielimy
teściowa zaczęła naświetlania
, a teść wyniki badań za trzy dni..... ech nie wiadomo co to będzie... dziś na działeczce miałam doła bo przypominało mi się jak się wkurzałam na jej rządzenie.... a teraz... nawet nie wiem czy jeszcze porządzi..... 

nie wiem jak w weekend może jutro będę na działce, bo z wizytami w szpitalu się dzielimy
teściowa zaczęła naświetlania

Aniu na tym pierwszym zdjęciu widać date 10.2007 r. i te krzewy które tam są to już te ze zdjęcia drugiego, także tak to szybko rośnieLamia pisze:Onka te zdjęcia powyżej to "przed i po" ???
Bo kompletnie miejsce nie do poznania i się tak właśnie zastanawiam
Rabaty rewelacyjne.Ile czasu już tam są? że tak pięknie to wygląda?
Kiedy je zakładałaś? Roślinki wyglądają na duże...

Zuziu, no właśnie z trawą coraz gorzej, mam wrażenie że przestałą rosnąć (rośnie jakby falami) nie wiem czy źle nawożona, bo robiliśmy wszystko co się dało i areacje (nakłuwanie) potem w to piasek i wapnowanie i nawożenie, a trawnik coraz gorszy

Witam, PIĘKNA trawa! Jako, że niebawem czeka mnie sianie trawy przed domem to już się nie mogę doczekać jak patrzę na Twoją. Jakiej mieszanki użyłaś? ;-) Pozdrawiam, Basia
Pozdrawiam, Basia. Miejski busz.
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 25 mar 2009, o 16:55
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Cudowne przeobrażenie. Współczuje choroby teściów, tak w życiu bywa ,wściekamy się na bliskie osoby ,a wtedy przychodzi takie moment że nam tego brak. Przerabiałam to z rodzicami
Nawet działeczka tak nie cieszy. Mój tato kochał powojniki, więc ja dla niego posadziłam ich już 10, może gdzieś z góry na nie spogląda.
Będzie dobrze. trzeba wierzyć.

Będzie dobrze. trzeba wierzyć.
Pozdrawiam Mirka
Moje wątki
Moje wątki