Ogród Madzi
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 20 sty 2013, o 10:54
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Ogród Madzi
Madziu, ja nie jeżdżę konno, ale moja córka tak i kocha konie. Ma konia Lalę ( nie jest nasz, ale zaprzyjaźniony).Ja ,wstyd się przyznać ale koni się boję.Są takie duże. Podziwiam 

- anym
- Od: 4 kwie 2013, o 19:01
Madziu dziękuję
przywołałaś tymi zdjęciami wspomnienia z dzieciństwa. Mój ojciec też miał konie to były najpiękniejsze beztroskie lata
Twoje konie piękne i takie dostojne, zazdroszczę ale tak pozytywnie

Twoje konie piękne i takie dostojne, zazdroszczę ale tak pozytywnie

- bejka1970
- Od: 23 sty 2012, o 18:50
Konie cudne
i jak zawsze zachwyca mnie świat ,który sobie tworzysz-prawdziwa odskocznia od pośpiechu i zła całego świata 

Trzy rabatki... to jeszcze nie ogród I
Trzy rabatki... to jeszcze nie ogród II
https://forumogrodnicze.info/viewtopic. ... 91&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Trzy rabatki... to jeszcze nie ogród II
https://forumogrodnicze.info/viewtopic. ... 91&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
- klarysa
- Od: 11 mar 2011, o 17:29
Magdo, tajemnicza
To wszystko, co o sobie piszesz pomiędzy wierszami, bardzo mi do ciebie pasuje
.
Gratuluję zawodowego sukcesu, wymiar osobisty najważniejszy (chociaż zdałoby się na roślinki co nieco grosza).
Zakupy rewelacyjne. Szczególną uwagę zwróciły irysy, mam ich zdecydowanie za mało i brak tych najwcześniejszych oraz pontyjka. Szukam od 2 lat bezskutecznie.
Frank już działa? Mieli piękne kolory pierwiosnków omszonych w dobrych cenach, chciałam dokupić.
Błotko
Pozdrawiam

To wszystko, co o sobie piszesz pomiędzy wierszami, bardzo mi do ciebie pasuje

Gratuluję zawodowego sukcesu, wymiar osobisty najważniejszy (chociaż zdałoby się na roślinki co nieco grosza).
Zakupy rewelacyjne. Szczególną uwagę zwróciły irysy, mam ich zdecydowanie za mało i brak tych najwcześniejszych oraz pontyjka. Szukam od 2 lat bezskutecznie.
Frank już działa? Mieli piękne kolory pierwiosnków omszonych w dobrych cenach, chciałam dokupić.
Błotko

Pozdrawiam

Justyna
Moje wątki W rozczochranym..., aktualna cz. 7 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 58&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Moje "wyczyny'...
Za miedzą...i troszkę dalej.
Moje wątki W rozczochranym..., aktualna cz. 7 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 58&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Moje "wyczyny'...

- kajko278
- 500p
- Od: 20 sty 2013, o 17:32
Ale czadowe konie
. Normalnie kaszubska amazonka z Ciebie 

Moja działka na Kaszubach
KARINA:-)
KARINA:-)
- Ignis05
- Od: 16 gru 2009, o 14:08
Madzik
gratuluję sukcesów w pracy zawodowej.
Jak czytam o zakupach po drodze z pracy, to mi się przypomina, kiedy jeszcze w ogrodzie było sporo wolnego miejsca , prawie codziennie zajeżdżałam do jakiegoś ogrodniczego i kupowałam a potem sadziłam z radością.
Później radość zmieniła się w kłopotliwe poszukiwanie miejsca aż teraz, już z dużym namysłem kupuję nowości.
U Ciebie widać masz możliwości nieograniczone, no chyba tylko może finansowo. Ale od czego mnożenie roślin z własnych rozsad lub siewów. Do tego jaką człowiek ma frajdę, jak sam coś wyhoduje.
Zdjęcia z końmi wspaniałe
Miłego dnia

Jak czytam o zakupach po drodze z pracy, to mi się przypomina, kiedy jeszcze w ogrodzie było sporo wolnego miejsca , prawie codziennie zajeżdżałam do jakiegoś ogrodniczego i kupowałam a potem sadziłam z radością.
Później radość zmieniła się w kłopotliwe poszukiwanie miejsca aż teraz, już z dużym namysłem kupuję nowości.

U Ciebie widać masz możliwości nieograniczone, no chyba tylko może finansowo. Ale od czego mnożenie roślin z własnych rozsad lub siewów. Do tego jaką człowiek ma frajdę, jak sam coś wyhoduje.

Zdjęcia z końmi wspaniałe

Miłego dnia

- amba19
- Od: 11 kwie 2007, o 20:04
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Madziu - jesteś niesamowita! Konie...no słów mi po prostu zabrakło...Piękne, mądre zwierzęta..Pasują do Twojego świata 

- Madziagos
- -Moderator Forum-.
- Od: 10 kwie 2012, o 21:44
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Małgosiu,
wiele osób boi się koni, bo duże. Dobrze, że nie przekazujesz swojego strachu córce.
Aniu,
ja też wychowałam się ze zwierzętami i tak mi już zostało.
Asiu,
dziękuje za uznanie.
Bejko,
przyznaję Ci całkowitą rację.
Klaryso,
W poprzednią niedzielę było otwarte, jednak jeszcze nie wszystko było wystawione. Czy pisząc ,,pontyjka" miałaś na myśli azalie pontyjską? Ten krzew nabyłam przez Internet, w środę kurier przywiezie. Jak chcesz, napiszę Ci na pw. gdzie można zamówić.
Kajko,
konie faktycznie czadowe, zwłaszcza jak się utaplają w błocie.
Ignis,
postępowałam dokładnie tak jak Ty. Teraz też zastanawiam się 10 razy zanim coś kupię, na ogól są to rośliny od dawna upragnione, albo byliny do uzupełniania rabat. Miejsca mam sporo, ale już trzeba zacząć się ograniczać - pielęgnacja ogrodu - jak by nie było - pochłania sporo czasu, którego musi starczyć przecież na wiele innych rzeczy.
Marysiu,
dziękuję
wiele osób boi się koni, bo duże. Dobrze, że nie przekazujesz swojego strachu córce.
Aniu,
ja też wychowałam się ze zwierzętami i tak mi już zostało.
Asiu,
dziękuje za uznanie.
Bejko,
przyznaję Ci całkowitą rację.
Klaryso,
W poprzednią niedzielę było otwarte, jednak jeszcze nie wszystko było wystawione. Czy pisząc ,,pontyjka" miałaś na myśli azalie pontyjską? Ten krzew nabyłam przez Internet, w środę kurier przywiezie. Jak chcesz, napiszę Ci na pw. gdzie można zamówić.
Kajko,
konie faktycznie czadowe, zwłaszcza jak się utaplają w błocie.
Ignis,
postępowałam dokładnie tak jak Ty. Teraz też zastanawiam się 10 razy zanim coś kupię, na ogól są to rośliny od dawna upragnione, albo byliny do uzupełniania rabat. Miejsca mam sporo, ale już trzeba zacząć się ograniczać - pielęgnacja ogrodu - jak by nie było - pochłania sporo czasu, którego musi starczyć przecież na wiele innych rzeczy.
Marysiu,
dziękuję

-
- 500p
- Od: 8 mar 2014, o 14:30
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witam się i ja u Ciebie 
Przeglądnęłam dopiero pierwszą stronę i jestem po ogromnym wrażeniem! gratuluję takich piękności!

Przeglądnęłam dopiero pierwszą stronę i jestem po ogromnym wrażeniem! gratuluję takich piękności!

Agnieszka - istota w ogrodzie ekstremalnie początkująca http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... =2&t=73469" onclick="window.open(this.href);return false;
Nie działa mi c z kreseczką - przepraszam, jeśli razi kogoś ta literówka.
Nie działa mi c z kreseczką - przepraszam, jeśli razi kogoś ta literówka.
- Kochammmkwiaty
- 1000p
- Od: 25 maja 2012, o 09:30
- Kontakt:
Witaj Madziu,
Melduję się w Twoim wątku ( w końcu
) . Ależ ty masz piękny i bujny ogród w którym panuje różnorodność
Uwielbiam takie ogrody - naturalne, z nutką romantyzmu.
No teraz już pozostanę tu na dobre.
Melduję się w Twoim wątku ( w końcu

Uwielbiam takie ogrody - naturalne, z nutką romantyzmu.
No teraz już pozostanę tu na dobre.
Agnieszka :) wątki: cz1 ,cz2,cz3 - aktualna
"Tylko od Ciebie zależy jak będziesz się czuła w swoim życiu"
"Tylko od Ciebie zależy jak będziesz się czuła w swoim życiu"
-
- Od: 7 kwie 2009, o 11:05
Witaj Madziu, przepraszam, że pytam ale zaciekawiła mnie rozmowa o koniach. Czy Twoje konie są tylko prywatne i tylko dla Ciebie, czy udostępniasz je dla ogółu. Może jakaś nauka jazdy dla dzieci ?
Pytam bo w pobliżu Chrztowa nie znam miejsca gdzie można dzieci wywieźć jak już wyczerpały się wszystkie możliwości rozrywkowe. Konie myślę, to fajna opcja dla dzieci. POzdrawiam Grażyna
Pytam bo w pobliżu Chrztowa nie znam miejsca gdzie można dzieci wywieźć jak już wyczerpały się wszystkie możliwości rozrywkowe. Konie myślę, to fajna opcja dla dzieci. POzdrawiam Grażyna
-
- Od: 12 kwie 2012, o 18:56
Madziu nie było mnie kilka dni a u Ciebie takie zmiany. Piękne te konie. Fantastyczne hobby. Też rozmyślałam o rozmnożeniu bukszpanu. Przydałby mi się mały żywopłot za jakiś czas. Twoje sadzonki są bardzo ładne.
- Madziagos
- -Moderator Forum-.
- Od: 10 kwie 2012, o 21:44
Witaj Amelio
zapraszam jak częściej.
Atshe,
co się odwlecze, nie uciecze.
Agnieszko,
dziękuje za ciepłe słowa.
Grażynko,
kto pyta, nie błądzi. Konie udostępniam. w razie czego odezwij się na pw.
Magdo,
bukszpan rozmnaża się bardzo łatwo. Można przyjąć, ze przy odrobinie dbałości 95% sadzonek ukorzenia się.

zapraszam jak częściej.
Atshe,
co się odwlecze, nie uciecze.
Agnieszko,
dziękuje za ciepłe słowa.
Grażynko,
kto pyta, nie błądzi. Konie udostępniam. w razie czego odezwij się na pw.
Magdo,
bukszpan rozmnaża się bardzo łatwo. Można przyjąć, ze przy odrobinie dbałości 95% sadzonek ukorzenia się.