Ogródek AGNESS

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
kropelka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 kwie 2008, o 13:05
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: Ogródek AGNESS

Post »

Oj, oj, oj- widoczki ogrodowe piękne. To ja rozłożę sie w cieniu na tej Twojej leżance i porozglądam się jeszcze chwilkę :)
w domu i w ogrodzie, cz.2, cz.3, cz.4
pozdrawiam serdecznie, Mariola
Awatar użytkownika
duju
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 paź 2008, o 12:31
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Ja mam dwa million i co mogę powiedzieć, nie kwitną tak obficie jak Twoje. Stoją na wolnym powietrzu i to może dlatego.
Bardzo podobają mi się te zdjęcia z czerwona różą w centralnym punkcie. Fajny punkt odniesienia.
Pozdrawiam - Justyna
Awatar użytkownika
Rewi
1000p
1000p
Od: 17 lip 2012, o 11:50
Kontakt:

Post »

Śliczne obrazki ogrodowe piękna soczysta zieleń ;:215
Zapraszam serdecznie służę pomocą, pozdrawiam Ewa! ;)
Pomysł na ogród-projekty do wykorzystania!,
Ogród rewii cz.III !
Awatar użytkownika
kogra
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 30 maja 2007, o 18:02
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Mus to mus Aga....... ;:168
Ale co z jajami w ziemi ?
Ja mam zamiar zaopatrzyć się w nicienie zjadające wszystkie prawie larwy.
Grażyna.
kogro-linki
Awatar użytkownika
JacekP
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 mar 2007, o 13:10

Post »

Szałwie pięknie skomponowane z różami :!: Zresztą dobrych zestawień to u Ciebie cała masa ;:108
No i podziwiam dzwonki! Teraz ich prawdziwy wysyp i po deszczach są bardzo dorodne. Poszarskiego ciągle mi się myli z dalmatyńskim.
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 16:59

Post »

Aniu no tak jest, obowiązki ustalają nam rytm dnia ;:196

Kasiu cieszę się, że moje ogrodowe migawki podobają Ci się :D

Madziu dziękuję za takie miłe słowa o ogródku :D
Śpiochy nie śpiochy, najważniejsze, że wszystko co trzeba, jest zrobione 8-) :lol:

Kasiu miło mi bardzo, słysząc takie pozytywne słowa o moim ogródku, dziękuję ;:196
Co do ozdobników, to u mnie są to same naturalne rzeczy, które wtapiają się w ogród. Kamień i drewno :D Tak lubię najbardziej, chociaż w innych ogrodach uwielbiam podziwiać różne dekoracje usytuowane wśród roślin..... np takie ptaszki jak u Ciebie..... to moje marzenie :roll: :lol: Kocham wodę w ogrodzie, ale niestety nie mam miejsca na oczko...... może kiedyś będzie kamienne ciurkadełko , ale na razie nie myślę o tym...... teraz chciałabym ..... bardzo ..... poidło dla ptaszków.... ale też kamienne.... niestety nie umiem znaleźć :roll:

Aniu dziękuję Ci bardzo za miłe słowa ;:196
I ja uwielbiam te goździki za zapach, czuć je na odległość..... to chyba najpiękniej pachnące ze wszystkich goździków :D

Mariolu bardzo zapraszam ;:196 ..... leżaneczka już czeka...... dziś z kocykiem i kubasem gorącej herbatki, bo ranek bardzo chłodny :lol:

Justynko Twoje Milionsy na pewno niedługo zaczną obficie kwitnąć, tylko trzeba je dobrze zasilać, bo wszystkie te kwitnące doniczkowce potrzebują dużo jedzonka :D
Ja też bardzo lubię tę kompozycję z różyczką...... bardzo podoba mi się taki intensywny w kolorze akcent, wśród różnych odcieni zieleni :D

Ewuniu cieszę się bardzo, że podoba Ci się :D

Grażynko czytałam Twojego linka o nicieniach i też mam wielką ochotę się w nie zaopatrzyć..... Tylko muszę jeszcze się podszkolić w tym temacie....

Jacku dziękuję bardzo za tak miłe słowa :D Te szałwie to od Ciebie ;:180 są piękne, bardzo się nimi cieszę...... zechcę je rozmnożyć, bo bajecznie komponują się z większością roślin :D
Nie dziwię się wcale, że te dwa dzwonki mylą Ci się, bo są bardzo podobne i w kwiatuszkach i sposobie rośnięcia ..... ja mam jeden , o którym nie mam pojęcia kto zacz....
Awatar użytkownika
ewamaj66
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2011, o 16:55

Post »

Słyszysz chrupanie? Zazdrość mnie zżera :D Przepiękne widoki, wspaniałe kwiaty i jeszcze ten leżak na dokładkę. Pewnie nie miałabym kiedy na nim poleżeć, ale bardzo mi się podoba :D
Dziś zaspałam, obudziły mnie kuranty o 7. Wszystko będzie opóźnione, bo sesję na forum trzeba odbyć pijąc kawę :D
Pozdrawiam-Ewa
Spis treści ,
Mój fijoł 16
daffodil
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 lut 2011, o 23:21

Post »

Witaj ;:196 Agnieszko
Od dawna już przymierzałam sie do odwiedzin u Ciebie, ale nadmiarem czasu to ja absolutnie nie grzeszę.
Jednak w końcu mi się udało - na moje nieszczęście ;:224 , bo teraz mnie juz od siebie nie wypędzisz. Jestem zauroczona Twoimi kompozycjami z żurawkami, rabatami poprzetykanymi azaliam i RH i w ogóle calością ogrodu.
Czytam, że zmieniasz jedną rabatę - będę bacznie obserwować i uczyć się od Ciebie. Bo Twoje rabaty są naprawdę super skomponowane.
Alchymist - cudo, a w realu dopiero musi być piękna.
Do zobaczenia :wit
Awatar użytkownika
ewa_rozalka
1000p
1000p
Od: 10 cze 2012, o 12:18

Post »

Agniesiu rabatki absolutnie cudowne ,wypełnione kwieciem wszelakim ,jak malarskie kompozycje ;:63
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 16:59

Post »

Asiu witaj :wit bardzo się cieszę, że odwiedziłaś mnie i naprawdę się cieszę z zapowiedzi kolejnych odwiedzin ;:196
Miło mi bardzo, że podoba Ci się , ogród niewielki, więc zbyt dużego pola do popisu nie mam, ale ciągle coś przerabiam i zmieniam, więc twórczo się realizuję 8-) :lol: Wprawdzie wciąż obiecuję sobie , że już koniec przeróbek, ale cóż poradzić jak nowe pomysły wciąż się lęgną i muszą być realizowane już natychmiast :roll: :lol:
Alchymist to jedna z moich ukochanych róż.... wciąż nie mogę się nią przestać zachwycać, mam ją w takim miejscu, że zasłaniają ją drzewa, ale wciąż chodzę i cieszę się jej urodą. I wciąż żałuję, że ona tak łatwo przemarza i nie można liczyć każdego roku na kwiaty...

Ewuniu dziękuję Ci za tak miłe słowa ;:196 Kocham kolory, więc nie może ich zabraknąć w moim ogródku :D Jedne kwiaty przekwitają, inne zakwitają i ciągle coś się dzieje, nie ma nudy :D Z dnia na dzień więcej różyczek, a już szykują się lilie, słoneczniczki, hortensje...... oby lato było piękne, żebyśmy mogli się tym wszystkim cieszyć :D

Różane widoczki

Jestem całkowicie oczarowana Augustą Luisą...... nawet nie wiem jak ją określić...... jest niesamowicie strojna.... jak suknia balowa z mnóstwem falban i na dodatek w żarówiastym kolorku 8-) :lol: a kwiaty ma olbrzymie ;:oj

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Za chwilę pojawi się kolejna moje ulubienica Chopin :D

Obrazek

Obrazek

Mandarinen
Obrazek

Obrazek

Monica
Obrazek

Coral
Obrazek

Obrazek

...i pnące
Don Juan
Obrazek

Obrazek

New Dawn
Obrazek
Awatar użytkownika
ewa_rozalka
1000p
1000p
Od: 10 cze 2012, o 12:18

Post »

Augustę ,to ja kocham od dawna ,za każdym razem jak ją oglądam ,nie mogę się nadziwić ile bogactwa się w niej kryje i kolorów i formy .Ona nigdy mi się nie znudzi ;:108
Awatar użytkownika
anabuko1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 sty 2013, o 17:19

Post »

Aguś,śliczne róże :wink:

a ta Augusta Luisa cudna,,,moje marzenia taki kolorek :D
Awatar użytkownika
malgocha1960
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2010, o 18:15

Post »

Agus,jak wiesz ogromną miłoscia nie pałam do róż,ale mam ich troche u siebie,mimo,ze co0 roku wypinają sie na mnie.Chopin jest piękny,w ubiegłym roku widziałam na agrze,ale nie kupiłam,bo boję się sadzenia jesiennego.W tym roku jednak ulegnę,bo nie mam zadnej kremowej rózy.
Awatar użytkownika
klarysa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 11 mar 2011, o 17:29

Post »

Aga, piękny różany spektakl.
Na wiele królewien muszę jeszcze niestety poczekać.
Awatar użytkownika
kogra
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 30 maja 2007, o 18:02

Post »

Augusta to najczęściej kupowana róża do ogródków przydomowych.
Nic dziwnego, że zawitała i do Ciebie.
Róże mają teraz swoje 5 minut więc czas na patrzenie i wąchanie. :uszy
Grażyna.
kogro-linki
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”