Zieloni mieszkańcy u Mirabilis
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 27 maja 2006, o 19:35
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Dziękuję wszystkim za odwiedziny. Strelicja przez pierwsze 5 lat rosła słabo. Dopiero od dwóch lat szaleje. Żeby tak jeszcze chciała zakwitnąć....
Basga, prawdę mówiąc, wcale się nim nie zajmuję. Jest notorycznie przesuszany. Rośnie ok 1 m od płd-zach. okna. Może raz zasilony biohumusem.
Basga, prawdę mówiąc, wcale się nim nie zajmuję. Jest notorycznie przesuszany. Rośnie ok 1 m od płd-zach. okna. Może raz zasilony biohumusem.
Dziel się swoją wiedzą. To sposób na osiągnięcie nieśmiertelności.
-
- 500p
- Od: 14 paź 2008, o 18:57
Witam!Zajrzałam do ciebie z ciekawości jaką masz sterlicję i..
naprawdę piekna!Jeśli jednak u ciebie jeszcze nie kwitła to trochę się załamałam
.Myślałam że one kwitną szybko.Kiedyś w LM widziałam kwitnące i nie były takie okazałe jak twoja,wręcz dużo mniejsze.Reszta kwiatków oczywiście też piękna i jak rosną!

Pozdrawiam-Ewa.
Ogród Sterlizja36
Ogród Sterlizja36
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 27 maja 2006, o 19:35
Jadziu, nie mam pojęcia, co trawka lubi. Ona po prostu sama rośnie w oczach. Stoi na wschodnim oknie, ziemia wilgotna ale nie mokra. Co do ziemi, trudno mi powiedzieć, bo jeszcze jej nie przesadzałam. To jakaś mieszanka ziemi i torfu. Rośnie tak szybko, że na wiosnę będę rozdawać na prawo i lewo. Już teraz nie mieści się w doniczce. A wciąż puszcza następne. Perz mi na działce tak szybko nie rośnie
.
Za kaktusika dziękuję. Będę bardzo wdzięczna.

Za kaktusika dziękuję. Będę bardzo wdzięczna.
Dziel się swoją wiedzą. To sposób na osiągnięcie nieśmiertelności.