Milenko to okno od zachodu to jest to mnijesze ok 3,5 m.. na południe będzie jeszcze większe 5m

kto to będzie mył

W łazience na dole jes jedno okno, już się nie mogę na niego doczekać, bo nie ma to jak sobie otworzyć okno w łazience! Na górze w łazience będą dwa okna dachowe - walczyłąm o dwa, żeby było jasno i udało się! Znajdą tam miejsce falki lubiące wilgoć (a raczej mała ich część ...)
Dufinku Gażynko podobno tempo mają takie sobie... sami tak mówią. Dziś np.zabrakło betonu, bardzo ciężko z zamówieniami, bo budowy ruszyły! W środę byłam na działce o 16stej i już nikogo nie było... w poniedziałek lało, więc nie pracują tyle ile można by było. Wiadomo na pogodę nie ma wpływu, ale resztę można jakoś dograć...
Aniudokładnie tak. Mamy chwilową załamkę, bo dowiadujemy się powoli ile to i owo kosztuje. To jest trochę tak, że nie wierzysz do końca dopóki sam nie sprawdzisz
AguśTego wyposażania to się trochę obawiam, że się z eM

, więc trzymajcie kciuki, żeby do tego jednak nie doszło...

Najlepiej było by go wysłać na jakąś długą delegację, żeby wrócił na gotowe!
Madziu dzień wczorajszy minął bardzo męcząco, dzisiaj podobnie.. latanie i załatwianie spraw. Jutro też do pracy - do innej, bo staramy się rozkręcić dodatkowo jeszcze firmę... więc trochę mamy na głowie, dobrze, że chociaż ślub i wesele już za nami

Dziś, pomimo walki z czasem, udało mi się wyrwać na koniki! Zostaliśmy jednak na ujeżdżalni i trenerka nas mordowała!Było fantastycznie, jestem uzależniona
JanuszkuUwielbiam czosnki, w zeszłym roku miałam takiego giganta! jak 4x moja dłoń, niestety cebulka podzieliła się na cztery i zakwitły tylko dwa...P Kolejne prace na budowie to zalanie nadproży, powinni już dziś skończyć, trop wylewają w środę jak pogoda dopisze.. takie są wtępne plany
Reniuńkuciekawe jaki widok będzie z pietra!