na górze to -GM178 Echinofossulocactus crispatus Ixmiquilpan Hid
dolny to- GM700 Thelocactus pottsii El Portento Dur.
-grzeszysz człowiecze przeokrutnie co ja bym dała żeby moje tak wyglądałyMarek L pisze:Trochę takie mało urodziwę ale .......
Pewno że się opierzebanditoo pisze:i teraz w piórka obrośnie, kaktusiarze to skromni ludzie
Bez przesady Heniu ! nie są ładne ... to już nie te lata że siewki po pierwszym roku mi kwitłyhen_s pisze:Jaki ten mój Przyjaciel skromny.![]()
Mało urodziwe się napisało... Toż to cudne siewki - jak tatusiowi z oka wyjęte!
a wielkości im brakuje i .... za dużo było wypadów i...... przędziorki się nimi zainteresowały .... i w ogóle mogły być lepszenyskadu pisze:Jakie słodziakia co im brakuje? Mnie się wydaje, że są idealne
jednak oddałoMartada pisze:Dobra, już ochłonęłam mogę pisać.
i do czego to doszło ... kobiety w sukniach wieczorowych i świeżo przypiłowanych paznokciach chcą maszynę przesmarowywaćMartada pisze:Jak będziesz nam takie zdjęcia pokazywać to ja Ci mogę osobiście tę maszynę losującą towotować -nawet zrobionych paznokci mi nie będzie żal.
Cudne wszystkie![]()
A ja proszę o nazwę tych białych rozczochrańców z 3-go zdjęcia
Ale skromniś, poMarek L pisze:Pewno że się opierzebanditoo pisze:i teraz w piórka obrośnie, kaktusiarze to skromni ludziei ..... i do ciepłych krajów odlecę
![]()
a co !!!! dość zimy !!
-- 22 mar 2013, o 20:02 --
Bez przesady Heniu ! nie są ładne ... to już nie te lata że siewki po pierwszym roku mi kwitłyhen_s pisze:Jaki ten mój Przyjaciel skromny.![]()
Mało urodziwe się napisało... Toż to cudne siewki - jak tatusiowi z oka wyjęte!![]()
i daleko im do Twoich siewek
-- 22 mar 2013, o 20:03 --
a wielkości im brakuje i .... za dużo było wypadów i...... przędziorki się nimi zainteresowały .... i w ogóle mogły być lepszenyskadu pisze:Jakie słodziakia co im brakuje? Mnie się wydaje, że są idealne