Ewunia, lilia - jaka by nie była pięknie będzie wyglądać za różą. Szukałam fotki tego zestawienia, ale przy ponad 2000 zdjęć jakoś mi nie wpadła.
Stasieńko, dziś to już ta zima przegięła!!!! Tak u nas kurzy, robią się zaspy i jest duży wiatr. Myślę, że od środy przyjdzie ocieplenie. Ja jeszcze nie pościnałam powojników!!!! Zasypane totalnie. Ale to dobrze!!! Wody będzie więcej, bo ziemia nie jest bardzo zmarznięta. Oczko też ma się dobrze. Dostałaś nasionka od Irenki? Fajna i dobra babeczka, także śmiało!!
pozdrawiam Renata Pod Jesionem cz.5 ,czyli: akt V dramatu!
Ciągle marzę, że w tym roku uporządkuję mój ogród. (nowy rok - już szósty - nowa nadzieja )Nadzieja umiera ostatnia...
pozdrawiam Renata Pod Jesionem cz.5 ,czyli: akt V dramatu!
Ciągle marzę, że w tym roku uporządkuję mój ogród. (nowy rok - już szósty - nowa nadzieja )Nadzieja umiera ostatnia...
Tosiu róże,ostróżki, szałwia, firletka zestaw super oraz ciekawe zestawienie ostropest i powojnik warto być na forum, zawsze coś nowego można podpatrzeć
Witaj Tosiu,jestem Janka.trafiłam na to forum 2 dni temu i chciałam się przywitać .Twój ogród jest cudny.Kocham róże i sama miałam
ponad 30 krzaków,lecz niestety w zeszłym roku mi pomarzły.Byłam bardzo nieszczęśliwa z tego powodu.Od nowa zacznę je kupować.
Masz takie piękne kwiaty ,że z przyjemnością i rozmarzeniem chodzę po Twoim ogrodzie. życzę dużo wspaniałości w sezonie .
Tosiu,czy te żyłkowane liście na poprzedniej stronie to może akant? Kwitł Ci ,bo widzę w środeczku jakby pączka (bardzo podobny do ślimaka)
Tosiu,nie mogę odnaleźć zdjęcia tej karpy z rozchodnikami, wkleisz jeszcze raz?
Danusiu, to ostropest. Dostałam go od Izuni Chatte i nawet mi kwitł. Karpę poszukam i Ci wkleję Marylko, do wiosny 15 dzionków. Goździków nie mam, ale na targu są i teraz sobie zafunduję U nas cały dzień była śnieżyca i słoneczko nie miało szans. jeszcze trochę Janinko witam Cię w moim ogródeczku. Zawsze furtka otwarta dla zielono-zakręconych. U mnie też róże przymarzły pomimo kopczyków i owinięcia pędów. Odbiły i pięknie kwitły, chociaż dwie mi wypadły. One miały na sobie nawet powłoczki od poduszek Mopże to pomogło? Marysiu, och to forum!!! Moje życie przestawiło się o 360*, a ile kasy już poszło w ziemię!!!!