Grubosz - Crassula Cz.1
Re: Grubosz jak uformowac?
zakochałam sie wtym gruboskzu,a umnie nigdzie go nie ma;(;( ale będę szukac wciaz moze kiedys sie pojawi
Zulka
on lubi być zaniedbywany,przesuszony. Wprawdzie straci parę listeczków ale tomu wyjdzie na dobre ;) Widać ze pień ma ładny,niech jeszcze podrośnie:) a potem do dzieła. Mój staruszek odpoczywa na parapecie,trochę stracił na urodzie bo celowo go przesuszyłam,opadło mu trochę listków,ale wiosna odrosną. teraz bawię się z innym jego następcą ;)

To sa dwie sadzonki,związane drutem,aby się trzymały,może kiedyś się zrosną zobaczymy ;) Podparłam to kamieniami,aby się nie wywracał.Tak postoi do Maja do czasu cięcia formowania ;)
on lubi być zaniedbywany,przesuszony. Wprawdzie straci parę listeczków ale tomu wyjdzie na dobre ;) Widać ze pień ma ładny,niech jeszcze podrośnie:) a potem do dzieła. Mój staruszek odpoczywa na parapecie,trochę stracił na urodzie bo celowo go przesuszyłam,opadło mu trochę listków,ale wiosna odrosną. teraz bawię się z innym jego następcą ;)

To sa dwie sadzonki,związane drutem,aby się trzymały,może kiedyś się zrosną zobaczymy ;) Podparłam to kamieniami,aby się nie wywracał.Tak postoi do Maja do czasu cięcia formowania ;)
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=29378" onclick="window.open(this.href);return false;
k-arolka
,mozemy isc na wymianke,mam takze sadzonki variegaty,a co dokladnie Cie interesuje?

k-arolka ,przepraszam ale nie moge ,albo jeszcze nie umiem odczytac twojej wiadomosci
JESTEM NOWA

CO z tego ze znalazlam jak NIE MASZ UPRAWNIEN DO WYSYLANIA.......ZROBILABYM ci prezent i wyslala pare sadzonek.
- Baryczka
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 8 wrz 2008, o 12:25
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Lidka ma za mało napisanych postów, by wysyłać PW. Chodzi o ochronę przed spamem wysyłanym forumowiczom przez nowych użytkowników.
Edit: Minimalna ilość postów to 11, więc Tobie Lidko, już niewiele zostało
W razie problemów zajrzyj do tego działu
Edit: Minimalna ilość postów to 11, więc Tobie Lidko, już niewiele zostało

* Moje miejsca na forum *
Pozdrawiam! Kamila
Pozdrawiam! Kamila
aa:) To lidka jak ci odblokują to daj zac pozdrawiam i zapraszam do mnie:)

Z czasem sie wszystkiego nauczysz:) Początku najtrudniejsze, a później bedzie cudownie:) to moze załóż swój wątek?? i pokaz nam twoje skarby co??
- luczek95
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 13 lip 2009, o 22:10
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
noNo ja mam w plan ie sprawić sobie hobbitka;p