Kwiaty passiflory super Jeszcze takiej odmiany nie widziałem. Ale chciałbym zobaczyć jakikolwiek kwiat na moim krzaku, bo ma 2 lata i jeszcze nie kwitł
Impresyjne zdjęcia z wcześniejszych stron też piękne
Aniu masz śliczny ogród. Najlepiej zmieniający się czas w naszych ogrodach widać na zdjęciach, tak jak pokazywałaś wcześniej. Mnogość roślin, przepiękna okolica czegóż chcieć więcej
Aniu, dzięki za relację z "udanego grzybobrania"
Baardzo dowcipna.
Nigdy nie odważyłam się uprawiać passiflory. Tym bardziej wielkie uznanie dla Ciebie i Twojej.
Kasia (robaczek_poznań) słusznie zauważyła, że u mnie zdjęć jakby ostatnio mniej. Śpieszę więc donieść, że nie robię ich mniej, ale wstawianie zdjęć przy tej prędkości internetu jest istną męką. Chyba zostanę Niby XXI wiek, a internet działa tak...
Zatem dziś na początek wczorajsze zdjęcia, obrazujące co nowego dzieje się w moim ogrodzie
Zimowitów jest coraz więcej
No i róże nie przestają cieszyć. Nieco chłodniejsza podgoda wyraźnie im odpowiada.
Czerwona pnąca NN - kwiatów może nie ma wiele, ale piękne.
Knirps - wyraźnie się przyjęła.
Avalon - niezmiennie cieszy kolejnymi kwiatami i pąkami.
Kronenberg - już za chwilę doczekam się jej kolejnych, długo wyczekiwanych, kwiatów.
ale pokaz zrobiłaś
to pierwsze zdjecie najbardziej mnie zaintrygowało ,masz moze sadzoneczki pierwiosnków kolor przepiekny ,ja mam tylko niebieski no i wlaśnie wstawie zaraz zdjecie nowego zakupu pierwiosnka na agrze w Rypinie
a rudbekie wspaniale