Dom

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Violka_fasolka
30p - Uzależniam się...
30p - Uzależniam się...
Od: 17 lut 2013, o 04:18
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: Dom

Post »

No koszyczek bomba :!: Wlasnie zabieram sie (w myslach na razie laduje akumulatory) za wypatanie koszyczkow z nietypowego ,,materialu,, Jak sie uda to sie pochwale :D Stasio fajna psinka ;:168
there is no such thing as a silly question if you do not know the answer!!
Awatar użytkownika
julianna
1000p
1000p
Od: 21 gru 2011, o 21:22
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Witam Paputkowych mieszkańcow :wit
Justynko przeczytałam Twój wątek z zapartym tchem. Dom zrobił na mnie niesamowite wrażenie.Kuchnia potwierdzam jak większość piękna, orginalna, taka typowa ,,dworska".Takie określenie może nie jest właściwe, ale tak mi się skojarzyło.Jesteś osobą o ,,gołębim sercu", nie często spotyka się takich ludzi.Tak mnie zamurowało ,ze nie wiem co napisać.Bedę Wam kibicować w tworzeniu waszego azylu i chętnie tu zaglądać ;:180
Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga długiego czasu. Czas i tak upłynie.

H. Jackson Brown
dangar1
500p
500p
Od: 10 kwie 2011, o 20:42

Post »

Bardzo miły wątek. Bliski mojej naturze ze względu na koty. Super, że prowadziśz DT dla zwierzaków. :wit
Awatar użytkownika
gajowa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 11 maja 2011, o 07:34
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Trafiłam do Ciebie jakoś tak...przypadkiem...i wsiąkłam :) Przeczytałam od deski do deski. Taki klimat...taki nastrój...Udaje się Wam tworzyć prawdziwe siedlisko, pełne zwierząt, kwiatów, pięknych wysmakowanych drobiazgów...serdecznie gratuluję i podziwiam :)
pozdrawiam - Ewa
Moje wątki
MaGorzatka
Konto usunięte na prośbę.
Od: 20 sty 2011, o 17:43

Post »

Paputku - kochany ten Staś... A z tym koszykiem, to co, nauki pobierałaś?
Awatar użytkownika
paputowy dom
200p
200p
Od: 11 cze 2012, o 21:56

Post »

Małgosiu byłam z koleżanką u Pana na wsi obok, który "robi w wiklinie"- nie jest to jego stałe zajęcie ale pobierał w
przeszłości nauki i raz na jakiś czas skleci coś. Dostałyśmy od niego troszkę wikliny i koleżanka próbowała na świeżo koszyk popełnić. Trudno tak po pierwszej i jedynej lekcji. Generalnie wydaje się proste ale trzeba znać "myki".
Pozdrawiam Justyna
DomPodPaputem.
MaGorzatka
Konto usunięte na prośbę.
Od: 20 sty 2011, o 17:43

Post »

Uwielbiam zapach wilgotnej wikliny...
Awatar użytkownika
paputowy dom
200p
200p

Post »

Łazienka pomalowana :tan remontowanie starego domu to wieczny twórczy chaos. Kolor w rzeczywistości bardziej nasycony.
Planuję jeszcze zdobienia nad oknami (złoty brokat plus lakier wodny) delikatne. Na ścianę wróci też bluszcz- bluszcze lubią mój dom.
Pokazuję też sufit -mój ukochany drewniany podobnie jak w kuchni ale w lepszym stanie.
Obrazek Obrazek Obrazek
Pozdrawiam Justyna
DomPodPaputem.
Awatar użytkownika
constancja
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 sie 2012, o 23:38

Post »

Justynko, ślicznie to wyszło. ;:oj Zachwycam się! Też mam łazienkę w głębokiej czerwieni (w najbliższym czasie będzie zmiana) i białe kafle... na podłodze też. ;:223 To najgłupsza rzecz jaką w życiu zrobiłam!
Gdzieś w Borach-wątek ogrodowy Bory Constancji - Bory Tucholskie w obiektywie
Pomieszanie z poplątaniem czyli nerwowe ręce Constancji spis tematów
FAQ: canon EOS 450D + ob. canon (18-55) Pozdrawiam. Ewa
Awatar użytkownika
anasstasia
500p
500p
Od: 27 sty 2013, o 13:17

Post »

Witaj! :wit Piękne zwierzęta i piękny ogród!

Hello! :wit Beautiful pets and beautiful garden!
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=59&t=62905" onclick="window.open(this.href);return false;
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 29&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
gloriadei
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 sty 2009, o 17:22
Kontakt:

Post »

Witaj Justynko :wit
nareszcie cię znalazłam i dotarłam do tego uroczego miejsca! Z otwartą buzią i jeszcze większymi oczami przeczytałam cały wątek :shock:
masz wszystko to, o czym marzę od wielu lat! Klimat, klimat , klimat! ;:167 własny ser, pieczony chleb w piecu, wiejski ogródek, hektary wokół, sielanka!
Możesz zdradzić w jakich mniej więcej okolicach mieszkacie? Od wielu lat marzy nam się takie miejsce. Juz kiedyś zjeździliśmy cały Dolny ŚLąsk w poszukiwaniu ciekawego domu czy działki. Byliśmy o krok od kupna podobnego domu w Sudetach ale właściciel w ostatniej chwili się rozmyslił i nasze plany się odwlekły na dłuższy czas.... Teraz liczymy lata kiedy dzieci się usamodzielnią i będziemy mogli znów pomyśleć o przeniesieniu się na wieś. :D

Justynko, kibicuję poczynaniom domowym i ogrodowym i życzę szybkiej wiosny ;:3
Awatar użytkownika
survivor26
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 sty 2012, o 14:23

Post »

W końcu, po wielu miesiącach podczytywania wpadłam na to, żeby się wpisać i Cię nie gubić. Podglądam z zazdrością, bo jesteście o lata świetlne z remontem do przodu w stosunku do nas, ale i w poszukiwaniu inspiracji :wink:
Awatar użytkownika
Mandragora
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 maja 2008, o 16:18

Post »

I ja dołączam się do pochwał nad łazienką ;:180 Za taki sufit dałabym się pokroić w plasterki :D Wielki respekt za DT, który masz u siebie dla zwierzaków. U mnie niestety nie zgadza się M., ponadto wykluczyłoby to całkowicie wizyty mojej Mamy z jej psem, który nie toleruje żadnego poza naszym, a jednym kłapnięciem szczęki mógłby zrobić niezły porządek :( Pewnie znajdę Cię na dgm? :wink:
Pozdrawiam - Milena
Kolejny sezon różany
Awatar użytkownika
paputowy dom
200p
200p

Post »

Constancjo (patrząc na twoje zdjęcie to imię pasuje mi do Ciebie bardziej niż Ewa :wink:) ja też zachwyciwszy się kaflami podłogowymi kupiłam do sieni i teraz należałoby latać nad nimi bo każdy najdrobniejszy brud jest mega widoczny, nie mówię już o zwierzakach , które kapci nie uznają.

Anasstasia I'm glad to see you in my home. You have beautiful roses and clematis ;:108 I knew Romania only from Tony Gatlif movies (Gadjo Dilo , Transylwania) I'm his big fan. I hope someday go and see your country.

Ewo Gloriadei cieszę się ,że ci się u mnie podoba. Mieszkam na wsi koło miasteczka Bolków. W sąsiedniej wsi jest do sprzedania przepiękny stary dom, obok domu 200 letnia lipa- byłam tam w lecie cudowna muzyka.

Pat witam, u nas remont to stan przewlekły :lol: Mam nadzieję, że się spotkamy w realu bo mieszkamy blisko. Co do ogrzewania to robiliśmy w 2011 roku i M wymyślił dobry system znaczy w miarę tani i nie trzeba co chwila dokładać do pieca - tańsze to niż piec z podajnikiem i palić można wszystkim. No tak ale zanim to nastąpiło to mieszkaliśmy w kuchni przez zimę z pieskiem , kotem i kocią kuwetą a grzała nas moja kuchnia kaflowa.
Mandragora :wit . Taki sufit udało się uratować w kuchni i łazience. Nie znam dgm. Jeżeli to forum to jestem tylko na ogrodniczym a i tak nie nadążam za ulubionymi wątkami.
Pozdrawiam Justyna
DomPodPaputem.
Awatar użytkownika
paputowy dom
200p
200p

Post »

Melduję, że w Biedronce w sprzedaży kłącza roślinek - kupiłam Mikołajka alpejskiego, Liatrę i Liliowce.
Wczoraj byłam na nocnych zakupach na allegro i nabyłam heliotrop, aksamitkę kremową, kocankę i osterospermum.
Por pięknie wschodzi, dzisiaj sieję seler. Fuksje poczuły wiosnę i jedna zawiązała pąk :D
Pozdrawiam Justyna
DomPodPaputem.
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”