Constancjo (patrząc na twoje zdjęcie to imię pasuje mi do Ciebie bardziej niż Ewa

) ja też zachwyciwszy się kaflami podłogowymi kupiłam do sieni i teraz należałoby latać nad nimi bo każdy najdrobniejszy brud jest mega widoczny, nie mówię już o zwierzakach , które kapci nie uznają.
Anasstasia I'm glad to see you in my home. You have beautiful roses and clematis

I knew Romania only from Tony Gatlif movies (Gadjo Dilo , Transylwania) I'm his big fan. I hope someday go and see your country.
Ewo Gloriadei cieszę się ,że ci się u mnie podoba. Mieszkam na wsi koło miasteczka Bolków. W sąsiedniej wsi jest do sprzedania przepiękny stary dom, obok domu 200 letnia lipa- byłam tam w lecie cudowna muzyka.
Pat witam, u nas remont to stan przewlekły

Mam nadzieję, że się spotkamy w realu bo mieszkamy blisko. Co do ogrzewania to robiliśmy w 2011 roku i M wymyślił dobry system znaczy w miarę tani i nie trzeba co chwila dokładać do pieca - tańsze to niż piec z podajnikiem i palić można wszystkim. No tak ale zanim to nastąpiło to mieszkaliśmy w kuchni przez zimę z pieskiem , kotem i kocią kuwetą a grzała nas moja kuchnia kaflowa.
Mandragora 
. Taki sufit udało się uratować w kuchni i łazience. Nie znam dgm. Jeżeli to forum to jestem tylko na ogrodniczym a i tak nie nadążam za ulubionymi wątkami.