Jolu błagam o wybaczenie że zamieściłam zdjęcie ale nie mogłam się powstrzymać,obiecuję że więcej tego nie zrobię -mój powojnik zwariował,jeszcze nigdy nie kwitł tak wczesnie
izabela skula pisze:ale to nie były falki brassia, zygopelatum... same śliczności
Aaaa,to co innego.O takich się nie wypowiadam.Mam w prawdzie 3 inne niż falki,ale chyba trudniejsze są w uprawie.No ale powolutku rosną
Izabela14 piękny ten Twój powojnik .A gałązka przygięta dla mnie
Bardzo proszę -wklejaj swoje roślinki.Będzie mi bardzo miło i kolorowiej będzie w wątku
Koszyczek też niczego sobie
Mój duży klematis co przesadzałam spod ściany wybija tylko z korzenia.Na starych pędach nie.Pewnie jak przenosiliśmy to gałęzie się podłamały.Trudno,ważne,że z korzenia rośnie
Iza ani mi się waż-koleżanki ze zdjęciami podkradać
to niech wreszcie swój wątek założy - też się chcę cieszyc rośłinami innych forumowiczek - nie bądź taka samolubna i nie rezerwuj Izy na własnośc może kiedyś i ze mną podzieli się swoimi pięknościami bo ten powojnik to po prostu BOSKI pokazała
Izabela14 uważaj,bo jak tak będziesz dojrzewać jak ja-to wpadniesz jak śliwka w kompot
Mnie już wciągnęło na amen to forum
Kilka nowych zdjęć;
1.szafirki
2.bratki miniaturki
3.poletko tulipanów
4.Sławny zielony tulipan,dziś
5.skrętnik
6.Moja nowa plantacja truskawek.pierwszy raz na agrowłókninie.Zobaczymy,czy zda egzamin
Niezła ta plantacja, myślę, że truskaweczki ładnie urosną i odchwaszczać nie będzie trzeba.
W tym roku tez po raz pierwszy korzystam z dobrodziejstwa jakim jest agrowłóknina
jadę na truskawki
nie narzekaj, że cię wciągnęło bo ja mam wreszcie tyle radości z moich hodowli, że szok - wreszcie mam się z kim podzielic moimi wiadomościami inauczyc od innych tego czego jeszcze nie wiadziałam domownicy nie zawsze rozumieją nasze - ciągle słyszałam - po co ci tyle chwastów i z kim tu pogadac