Ogródek Robaczka cz. 2

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
JagiS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 kwie 2012, o 14:10
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Ogródek Robaczka cz. 2

Post »

Hej, Robaczku :wit . Toć z Gdańska do moich ogrodowych pokoi rzut beretem! Kiedy zapędzisz sie w te strony - zapraszam, nie zapomnij.

Pozdrawiam znad Raduni - Jagoda
Awatar użytkownika
pratellina
200p
200p
Od: 23 kwie 2012, o 19:49
Kontakt:

Post »

Jakie piekne tulipany oooo ;D
Tamaryszek
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 lip 2009, o 20:55

Post »

Witaj Kasiu! Naczytałam się o hortensji i zgadzam się,że warto ją mieć w ogrodzie. Sama mam 3 sztuki, na razie tylko najstarsza pięknie kwitnie, a na resztę czekam...
Kasiu, chcę jeszcze zapytać o Twoją magnolię - ona jest z tych wczesnych - czy zdarzało Ci się,że jej kwiaty zmarzły?
Pozdrawiam , Tamaryszek
Mój świat --- Wizytówka
Awatar użytkownika
JSZFRED
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 1 lut 2008, o 18:02
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Kasiu mam sasanki u siebie ale białe te Twoje w takiej ilości i z tulipanami robią niesamowite wrażenie , ścieżka po obsadzeniu jeszcze piękniejsza super to wygląda przydałby się mały rzucik całości z góry
Pozdrawiam Asiorek

Asiorlinki
x-S-l
---
Od: 2 sie 2011, o 15:43

Post »

hej hej ;:196
i jak tam? no pogoda dziś nie zachęca do roboty na działce......zresztą wróciłam do domu po 2 i wstałam dziś przed 12 :;230 i akurat jak wychodziłam to się rozpadało a ja ani parasola ani kaptura :roll:
ale i tak pójdę na spacer po południu na działkę, popatrzeć chociaż :uszy
dziś dzionek wolny, ale jeszcze tylko jutro praca i.........wolne!!!!! tylko działka i ;:3 ;:3 ;:138
bozunia
1000p
1000p
Od: 30 maja 2010, o 01:41
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Kasiu! Ale Ci zazdroszczę tego koncertu! Ja bardzo lubię Michaela... Widzę, że mamy podobny gust muzyczny :wink:
Kolejny raz podziwiam Twój ogródek ;:180 Ta hortensja bukietowa na pierwszej stronie to Annabelle? Czy ma dużo słońca? Bo pięknie kwitnie! Ja chcę kupić Limeligt, ale mam słońce od 13 kilka godzin... Może słabo kwitnąć...
Awatar użytkownika
robaczek_Poznan
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 sty 2012, o 23:42

Post »

Ewa, ja wpadłam do ogrodu dopiero późnym popołudniem, po pracy - wypogodziło się akurat na tyle, że udało mi się ustrzelić kilka fotek ;:173 Prognoza pogody na najbliższe dni mnie zaskakuje, mają być upały...a tymczasem ja wyjeżdżam w piątek.. ;:131
Elu, ogród zdecydowanie ruszył ;:138 Kwitną kolejne tulipany, tawuły obsypane białym kwieciem, migdałek kwitnie na całego ;:oj Boję się trochę, że przez te upały...po 10-dniach nieobecności wszystko mi przekwitnie.. ;:218 Na tulipany już się pewnie nie załapię.. ;:185
Monia, już lecą!Dzisiejsze się ładują z aparatu ;:108
Jagoda :wit Dziękuję za zaproszenie! Bardzo spodobał mi się Gdańsk, więc kto wie... :uszy
Gosiu, pierwszy raz u mnie? witam serdecznie! miło mi, że Ci się podobają! Zapraszam ponownie :wit
Tamaryszku - w tym roku Stellata zakwitła już przed Wielkanocą i gdy przyszedł spory przymrozek nocą, to część kwiatów ściemniała, natomiast dotychczas nie zmarzła zimą. Susan też nie marznie, zakwita teraz ;:173

Obrazek

Asiu, dziękuję ;:196 Bardzo mi miło, że kompozycja wiosenna sasankowo-tulipankowa się podoba ;:131 Postaram się cyknąć ścieżkę z góry jeśli jutro zdążę przed zmrokiem.. ;:333
Bozunia Gra nam w duszy taka sama muzyka? to super ;:172 Ta hortensja to Vanilla Fraise. Słońce od 13 w zupełności wystarczy hortensjom- miałam dwie Annabelle w całkowitym cieniu i też kwitły obłędnie ;:108
Martusia, specjalnie dla Ciebie - migdałek ;:167

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Tawuły Grefsheim

Obrazek Obrazek ObrazekObrazek

Zawilce blanda & barwinek

Obrazek Obrazek

Tulipany
Yellow Crown & Negrita
Andre Rieu & Golden Day
Claudia & Liberstar & White Wings

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Pozdrowionka :-) Kasiek *aktualny wątek
*moje wątki*
Awatar użytkownika
majka411
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 sie 2009, o 18:55

Post »

:wit Kasiu, ;:196 za wspaniałe wiosenne widoczki.
"Zawilce blanda " , dzięki za to zdjęcie. Właśnie takie mi wyrosły na działce, a ja nie wiedziałam co to jest :tan
Kupowałam zupełnie inne, a to niespodzianka :;230
Awatar użytkownika
asia2
1000p
1000p
Od: 2 maja 2006, o 19:11

Post »

Bajeczne widoki ;:63 . Znowu się rozmarzyłam?
x-ag-a
---
Od: 23 kwie 2011, o 19:59

Post »

Już się chciałam upominać o zdjęcia, ale są, i to jakie ;:167
Kasik, magnolia wygląda już obłędnie, ale każda z roślin którą pokazałaś nie ustępuje w niczym swoją urodą... Super wiosnę sobie zorganizowałaś w ogrodzie, a dobór roślin - gatunkowy i kolorystyczny - świetny po prostu!
Miłego dnia, jeszcze tylko dziś i jutro i mamy weekend, bardzo długi weekend! ;:196
Awatar użytkownika
ewamaj66
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2011, o 16:55

Post »

Dziś już się nie liczy, bo dzień się zaczął, więc został tylko piątek :wink: Potem wreszcie odpocznę (tzn. naharuję się w ogrodzie tak, że nie będę mogła chodzić :;230).
Pozdrawiam-Ewa
Spis treści ,
Mój fijoł 16
Awatar użytkownika
reniuniek
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 sie 2010, o 08:01

Post »

Kasiu, magnolia piękna ;:108 fotki jak zwykle bajka :tan
Czytałam, że nad możem byłaś, tobie to dobrze, ja nad morze mam 10 godz jazdy :roll:
Miłego :wit
Mój zielony kwadrat cz.5-aktualna
Zapraszam :-) Renata
Awatar użytkownika
robaczek_Poznan
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 sty 2012, o 23:42

Post »

Dzień dobry wszystkim :wit
Majka, może kupiłaś je jako zawilce greckie? U mnie rosną w cieniu tulipanów - myślę, ze ładniej wyglądają w jednej dużej kępie - muszę je przesadzić... ;:224
Asiu, witaj! Fotki robiłam dosyć późno, cieszę się, że Ci się podobają ;:131 nie mam ostatnio na nic czasu, doba ma za mało godzin ;:222
Aguś, dziękuje za tyle serdeczności - trafiasz prosto w serce ;:167 Tobie również życzę wspaniałego długiego weekendu ;:196
Ewcia, sama mam ochotę na taki 'odpoczynek', ale plany na urlop majowy nieco inne zrobiłam juz zimą i dzisiaj w nocy wyjeżdżamy..jak patrzę na prognozę pogody i tempo kwiatów w ogrodzie, to żal mi wyjeżdżać.. ;:145 ciekawe czy wszystkie tulipany zdążą przekwitnąć zanim wrócę...ale nic to..będą inne atrakcje ;:215
Reniu, dziękuje kochana za odwiedziny ;:196 byłam z koleżankami przez 2 dni w Gdańsku i w Sopocie - w poniedziałek był koncert M.Bubl? ;:167 chwila nad morzem, ale fajny wypad :tan Z Poznania to tez ponad 5 godzin.. ;:124 następnym razem jadę przez Niemcy :uszy

Teraz lecę nadrabiać zaległości u Was ;:138

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Pozdrowionka :-) Kasiek *aktualny wątek
*moje wątki*
Awatar użytkownika
edi13
1000p
1000p
Od: 14 maja 2007, o 13:21

Post »

Kasia ile ty masz sasanek ;:oj , pięknie wygladają te kudłaczki. Kupowałaś gotowe sadzonki ?? Tylu sztuk to umnie w ogrodniczym nie mają :;230
Pozdrawiam Serdecznie i zapraszam do mnie
Edyta
No to jestem ogrodnikiem
Awatar użytkownika
reniuniek
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 sie 2010, o 08:01

Post »

Kolejne piękne fotki ;:oj ale u ciebie kolorowo ;:138 aż chce się żyć!!!
Mój zielony kwadrat cz.5-aktualna
Zapraszam :-) Renata
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”