Pięknie się wiosna u Ciebie prezentuje , ja do piwnicy ostatnio nie schodzę po tym jak mi datury padły , aż mi się płakać chce jak na nie patrzę , , pozytywem jest to że mam zamówione nowe więc doczekać się nie mogę , widziałem ostatnio że canny też mają już nowe kłącza ...
Dzisiaj będę szykować przesyłki na jutro-wrzucę, co podejdzie pod rękę Pióropusznik jeszcze nie ruszył, więc go spakuję.
Lilie u mnie dopiero wyszły spod ziemi.
Marek Dziękuję Ja nawet nie biorę sie za takie rośliny które trzeba przechowywać przez zimę bo piwnicy nie mam i żadnego miejsca gdzie mogłabym je trzymać Będę zaglądać do Ciebie by zobaczyć Twoje nowe nabytki Ewa Dziękuję wezmę wszystko co dasz, tylko proszę nie wrzucaj chwastów bo mam wystarczająco dużo swoich U mnie lilie wszystkie takie które były sadzone na wiosnę, a te które na jesień w ogóle ich nie widać
Czekaj na lilie cierpliwie, może głębiej posadziłaś i dopiero się zbierają Moje też nie wszystkie się pokazały. Chwasty dodają się samoistnie Żadnego nie dołożyłam celowo :wink
Oczywiście że będę czekała na te lilie bo były to białe i fioletowe kupione na targach Nie widać ich może dlatego że przed zimą wypuściły sporo liści i je zmroziło mam nadzieje że odbiją Te przypadkowo wrzucone chwasty jakoś przyjmę
Witajcie Popracowałam trochę w ogrodzie, poszłam dopiero o 17.00 bo wcześniej była straszna ulewa i burza Ale jak zawsze po burzy wychodzi słońce więc skorzystałam z pogody i posadziłam wkońcu cebule kalli i ostatnie 4 bulwy mieczyków Popikowałam ketmie południową, zrobiłam kilka znaczników z żaluzji No i oczywiście zrobiłam fotki tym razem nie zrobiłam kolażu bo i tak brzydko mi wychodzą
Każde zdjęcie ma inny rozmiar jak ja to zrobiłam , przepraszam
Przyszłam pooglądać ładne fotki i się nie zawiodłam. Co z tego, że są w róznych rozmiarch? To nie ma znaczenia, liczy się efekt a ten został osiągnięty.