Patent na kubeczki z patyczkiem bardzo pomysłowy

Ewo jeśli to nie tajemnica po ile u Ciebie były canny?
Kasiu proszę o kilka przepisów z udziałem dyni, pleaseKasia1972 pisze:Dynia z zacierkami na mleku - pyyycha!![]()
Dżem z dyni też robiłam, smaczniutki był![]()
Zupa dyniowa też mi smakowała, dodawałam też dynię do gulaszu, placki z dyni też zaliczone.
Tutaj też poproszę o przepisy np.kotlety z mięsem?ewa w pisze:Ewciu jeżeli bedzie to ta co na obrazku bo z wątku o kannach wynika, że zamawia się co innego a dostaje co innego i z zakupami ta sama sprawa- wyrasta nie to co powinno być
Właściwie też tak pomyślałam a jak rozpakowałam w domu to te kłącza były żałosne, wczesniej przeglądałam watek Zjawki i widziałam wielkość jej cebul i kłączy jakie pozamawiała na All gdy organizowała ogród- bez porównania- olbrzymie. Na szczęście zachowałam paragon jak coś się nie uda to może zmuszę się do reklamacji chociaż nie lubiękamcia pisze:To cena podobna jak u mnie, ale nie kupiłam bo wydawało mi się drogo
zgadzam się z Tobą, przyjrzałam się jej jak już byłam w domuKeetee pisze:Ewcia miałam już w ręku tą kannę kaspit...ale cea przesadzona a kłącza jakies takie suche...za drogie by ryzykawaćżyczę ci aby wyrosła jak na zdjęciu
ups oficjalnie canna -pacioreczniklulka pisze:A ja nie wiem co to kanaW sensie jak wygląda