Moje Ogrodowe krople pamięci...

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
lora
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 maja 2010, o 13:43
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Moje Ogrodowe krople pamięci...

Post »

Basiu okazuje się z Ciebie twarda "Baba" :;230
a co zrobiliście z kafelkami z pieca takie ładne były?
pozdrawia Misia

Ogrodowe wątki Misi
Awatar użytkownika
ElleBelle
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Od: 5 paź 2009, o 15:36
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Basiu jesteś szalona i tyle ;:7 Podziwiam Cię ile w Tobie życia i dobrej energii a mnie czasami problemy zwalają z nóg ;:180
Pozdrawiam, Ela
...mój azyl w środku miasta...
Kwiaty Eli- w ogrodzie i nie tylko cz. 7- Kolejna Wiosna...
leszczyna
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 kwie 2009, o 21:37

Post »

BASIU...a dzieciaki do Bieszczad miały by bliżej.....to piękne jeszcze miejscami dziewicze tereny, ale jednak daleko z każdego zakątka......ale jak będzie Tobie tam lepiej....czemu nie......
...wiem po sobie jak marzenia są w sferze marzeń to fajnie, jak przychodzi czas podjęcia decyzji wtedy gorzej.....mam już to za sobą...

....jak będziesz miała swoje siedlisko w Bieszczadach na pewno się poznamy ;:108 ;:108
Awatar użytkownika
Ruda2011
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 mar 2011, o 10:29

Post »

A do mnie koleżanki nie chcą przyjeżdżać w odwiedziny, bo mówią, że nad moim osiedlem to już nawet wrony zawracają - tak daleko od szosy mieszkam :;230 A Basia duma o Bieszczadach ...... chociaż ..... mam dziwne przeczucie, że w Bieszczady to by do mnie przyjeżdżaly .... z rodziną i na miesiąc :;230
Dobry wykład dałaś Basiu - lubię tak obszernie i łopatologicznie ;:333
Wiesz, co zrozumiałam ?
Że pracowałaś w PKP ( a z jakim złym błyskiem napisałaś o konduktorce i E-papierosie ) :;230 :;230 :;230
Szacun dla Ciebie za te roboty rozbiórkowe ;:180 Do samej ziemi ;:180 się kłaniam.
Nie zdziwiło mnie to ani trochę . Znasz siebie i wiesz, że jesteś ale kobita ! Potraktuj to jako komplement chociaż znam z autopsji uczucie, gdy coś takiego słyszę - taką cichą furię, że ten mój Em ma to wszystko w d........ ;:223
Awatar użytkownika
ra_barbara
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 sty 2010, o 10:51
Kontakt:

Post »

Misiu przyznaję jestem "twarda" Baba, jak mawia M : nie do zdarcia (chyba(?) :wink: )
Kafle oczywiście odkładałam i uważałam by nie pękały przy rozbiórce, ale mój syn gdy wynosił to część uszkodził, i komentował prawie jak tatuś-po diabła ci te stare kafle? Zgaga z niego ma to w genach po ojcu............ ;:124 (oczywiście)

Krysiu
jak będziesz miała swoje siedlisko w Bieszczadach na pewno się poznamy ;:108
Oj tam,oj tam...czemu tak długo mamy czekać?Zdarzy się pewnie jakaś okazja wcześniej np. Parapetówa u Ciebie :heja
Elżbietko
Podziwiam Cię ile w Tobie życia i dobrej energii a mnie czasami problemy zwalają z nóg ;:180
Za podziw ;:196 Ja też bywam czasem zupełnie bezsilna, ale jakoś pcham ten wózek zwany życiem tu i teraz :D .Widzisz było mi okropnie przykro gdy to ja synowi pomagałam w remoncie i to ja go popierałam i wspierałam by decydował się na ten kolejowy zabytek, to naprawdę piękny obiekt duży, ze strychem i krętymi drewnianymi schodami do piwnicy,tam schodzę na... ;:209 i rąbię im siekierką deski na rozpałkę do centralnego, wpadamy na 2, 3 dni tylko.A M był przeciwny tej ruderze, w niczym nam nie pomógł i jeszcze na mnie się wściekał że namawiam by syn z synową tam zamieszkali, To była naprawdę wyjątkowa okazja, spłacili tylko 7tys. zadłużenia i maja super dom, tylko kasy kasy kasy na remonty jeszcze potrzeba ale w połowie już wykończone.W środku miasta ale zaciszne miejsce i dużo miejsca przed domem, urządziłam im mały ogródek choć synowa nie zachwycona,a może kiedyś się przekona jak jej pomogę. :D
Dorotko Ja też kuuuupę lat nie byłam w Bieszczadach,córka z zięciem właśnie 4-tyg. temu przyjechali do nas z Bieszczad, zostawili dzieci i przyczepę i namawiają bym w przyszłym roku pojechała z ich dziećmi tam.Zobaczymy, to może Was Wszystkie ;:4 też zgarnę,co?Ale by się działo..... :tan
Ewuniu dobre określenie...
Jeszcze Bieszczady chcesz kolonizować??!
No Ty masz Góry Śiwętokrzyskie na wyciągnięcie ręki ;:333
Jasiu witaj :wit
Ja już nie szukam nowego miejsca w życiu (znajomi i praca tu), ale gdyby mi finanse pozwoliły to wiejski dom z ogrodem jak najbardziej.
.Czemu już ? No coś Ty...ja też miałam znajomych i mam ich wciąż,choć dalej nieco co nam na zdrowie wychodzi, od czasu do czasu :wink: A finanse hm... jest to problem lecz jak będziesz bardzo pragnęła to zapewne doczekasz sie chatynki z ogródkiem ;:196
Mariolko od Ciebie dostać komplement to naprawdę :oops: Zaszczyt Tak byłam kolejarzem i syn też kolejarz :D

babcia pirat :;230
ObrazekObrazek

i babcia wrażliwa :D
Obrazek
Abyście tylko potrafili położyć kwiaty pomiędzy smutnymi liśćmi życia! aktualny Co w trawie piszczy-2014-2017
Cz.1. cz.2. cz.3.Dziergam...bo lubię
Awatar użytkownika
gajowa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 11 maja 2011, o 07:34
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Basiu...Góry Świętokrzyskie ode mnie niestety nie tak blisko...mniej więcej tak jak od Ciebie :D bo ja mam "swoją" wieś prawie dokładnie na przeciwległym krańcu województwa :)
A propos - a może byś tak jednak przyjechała do mnie? :lol: Wiem, że rowerem trochę za daleko :;230 ...ale może by się coś wymyśliło innego? Napiszę Ci zaraz pw.
pozdrawiam - Ewa
Moje wątki
Awatar użytkownika
ra_barbara
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Ewa a ja w niedzielę odbieram skuterek pruje nawet 90/h, zięć mi dopasował do moich :wink: potrzeb
I jak sobie opracuje trasę to i do Ciebie zwitam Obrazek
Abyście tylko potrafili położyć kwiaty pomiędzy smutnymi liśćmi życia! aktualny Co w trawie piszczy-2014-2017
leszczyna
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

BAŚKAAAAAAA....jak napiszesz następnym razem, że siadasz za sterem samolotu też się nie zdziwię i uwierzę ;:108 ;:108 ...widzę że wiele możesz...no może gór nie przeniesiesz...
...a ja dzisiaj w domku...zaraz pędzę na zakupu a później na działeczkę....troszkę zaszaleję...

;:196 ;:196
Awatar użytkownika
ElleBelle
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.

Post »

Czytam i nie wierzę w to że co TY na skuterze oj szalona babcia jesteś ;:7 ;:180
Pozdrawiam, Ela
Awatar użytkownika
Ruda2011
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Skuter dobra rzecz - dlaczego nie. Pedałować nie trzeba, jedzie szybciej a zimą można się skulić na siedzeniu i jakoś szybciej przejechać. Dobry pomysł Basiu, bardzo dobry. ;:215 ;:215 ;:215
A ja już jeżdżę na rowerze, ręka prawie nie boli.
Babcia - pirat - wymiata :;230
Awatar użytkownika
ElleBelle
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.

Post »

Czyli super babcia,nowoczesna ;:7
Pozdrawiam, Ela
Awatar użytkownika
ra_barbara
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

No to JADYMY... :wit "Mój 1-wszy raz" :;230
ObrazekObrazek
...się gapią
Obrazek

uciekłam z kadru, taką szybkość rozwinęłam w końcu to YAMAHA :heja
Obrazek
leszczyna
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

BASIU......oj te pierwsze razy zawsze są trudne :;230 :;230 a z tą prędkością to uważaj ;:108 ;:108 ;:108 ....w naszym wieku kości szybko i łatwo się łamią....gorzej ze zrostem.......
Awatar użytkownika
Ruda2011
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Yaha !!!!
Baśka - cudnie !!!
Trzymam kciuki za kury i gęgacze w okolicy ;:215 .
Znasz to ? :
- Tato, pojede co ?
- nie mówi się jede tylko jadę
- ale pojede, co ?
- a jadź, jadź ... :;230
No to jadź, tylko uważaj - Leszczyna dobrze gada ;:333
Awatar użytkownika
ra_barbara
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Krysiu 1-wsze razy bywają też bolesne :;230
Maryjolllo ;:333 nie znałam tego "jadżmy"
Kurcze nie ma na wsi gęgaczy a kury pozamykane.A jeszcze nie dwno kupowałam u babki pierze gęsie,i darłam nawet, zrobiłam małżeńską kołdrę córce

Obrazek
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”