Jak ja się strasznie cieszę, że Was znalazłam!!! Witam serdecznie towarzyszy niedoli

Odchudzam się od 2 dni. Noszę rozmiar 38/40, więc w sumie jest okej, ale ostatnio nie mieszczę się w większość swoich ciuchów, dlatego chciałabym schudnąć ok. 3-4 kg. Ideałem byłoby nawet 6-7 kg, ale nie za wszelką cenę.
Co ważniejsze, moi kochani - kiedyś ważyłam więcej i już raz w życiu udało mi się schudnąć 11 kg (rozsądnie, bo w ciągu ok. 9 miesięcy). Udało mi się też wtedy zachęcić do odchudzania moją koleżankę i ona również wzorując się na "mojej diecie" osiągnęła rewelacyjne wyniki. Schudła 13 kg i od tamtej pory trzyma wagę - mnie się do końca nie udało

Muszę przyznać, że wygląda pięknie, zdrowo i że dumna jestem, że jej wtedy pomogłam (zresztą ona mi też, bo któż lepiej zrozumie odchudzającego się, jak nie drugi odchudzający się).
Chętnie opiszę Wam bardziej szczegółowo moją dietę, bo sprawdziłam na własnym przykładzie, że działa

Jeśli jednak macie już "plan działania", to po prostu będę Wam towarzyszyć, dopingować i wspólnie cieszyć się postępami
Mam nadzieję, że się szybko nie wykruszymy