Znowu długo nic nie pisałam bo czasu mi brak i tylko szybciutko podglądam co tam słychać dziewczyny u was i na forum. Muszę się pochwalić wcześniejszym prezentem na dzień mamy od najstarszej córci
Moja wymarzona multiflora od Agusi
Tricolorka od Arletki która ładnie się przyjeła i puszcza piękne bordowe listki
No i mój rosnąco-szalejący stefanek
Marylko corka na slepo kupowala, po prostu trafila. Oksi dziekuje Jolu ja juz compacte kupilam rok temu z tymi paczusiami i nic Jagoda corka wie ze mam fiola na punkcie kwiatow ale tego kupila w ciemno bo ona tylko chyba wie jak storczyk wyglada i roza Ale trafila bo nie mialam
Ja mam małe hoje,ale już z pączkami.I jak zaglądam,to widzę,że rosną te pączusie
Ja swoje trzymam na południowym oknie.Może temu?podobno,by kwitnąć-lubią się wygrzewać
Jolu ty to chyba wywrózyłaś mi te pączusie na compakcie Jeżeli mnie oczy nie mylą to właśnie jeden nowiutki na razie malutki ale rosnie Justus27 dziękuję
Wydaje mi się także że aeschynanthus speciosus też ma maleńkie pączusie na czubku
Jutro dodam zdjęcie stefanka szalejącego ze wzrostem strasznie-ku mojej uciesze po małym przesadzeniu i przemeblowaniu, oraz zdjęcie nowego nabytku aeschynanthusa Tamara