Lidziuzakupiłyśmy zwykłe podłoże do orchidei, dla dendrobiów, cymbidiów itp, jest takie drobniejsze...jakie by nie było to i tak ten biedny kwiatek będzie miał lepiej niż w tej wacie przykrytej na wierzchu kawałkiem ziemi...normalnie szok, ktoś go potraktował jako "jednorazówkę" a on okazał się niezwykła siła przetrwania, tylko biedaczek coraz bardziej marniał...Temu teraz liczę na jego szybki rozrost
Pięknie kwitnie to Cymbidium, ja muszę maje przesadzić i pooglądać co tam w koronkach siedzi bo nie chce kwitnąć
Białe Dendrobium obsypało kwiatuszkami
Ciekawe kiedy mój Stefanotis będzie taki duży? dopiero się ukorzenił zobaczymy co z niego będzie
Ale cuuuuuuda A tak przy okazji,lulka pisze,że coś dla teściowej musi kupić w kwiaciarni.Ja jak kupuję kwiatka na jakąś okazję,to zawsze biorę takiego,żeby się dało z nigo szczepkę skubnąć
Mhhmmmmmmmm też super . Hmmmmmmmmmmmmmm <tylko troche zazdroszcze, tylko troche....>
No własnie ja mam 2 falki i kiedyyyyyś sobie obiecałam, że będzie u mnie pięć storczyków , ale reszta jakieś inne :P . Nie takie pospolite jak mają wszyscy, choć moje faleczki też kocham .
Jak zwykle przeleciałam kilka stron i żadnego kwiatka nie namierzyłam,tylko konwersacja . Ledwie zaczęłaś nowy wątek i już 24 strony zapisane .
Już nie wiem czy to Ty taka rozmowna czy Twoje koleżanki?
Lideczko.
Kwiatuszki piękne pokazujesz
Widać że cię kochają bo przepięknie kwitną
Lidziu piękny jest twój zielony raj ale wiesz co ci powiem że przydała by ci się oplątwa brodawkowata to byś miała nie raj tylko dżunglę