Agus ta lawenda mnie urzeka i zbiorę sobię nasionek-zobaczymy może w przyszłym roku będzie jej jeszcze więcej

i tak jak mówiłaś do Bo0niki różowej bym ją dosadziła
a co do różyczek to moja Nostalgia cała w pąkach-alez będzie widok jak rozkwitnie
Działeczko witaj słoneczko z tak daleka i przybyłaś?!!cieszę się że jesteś-praca wre i zmiany sa pomalutku

zaglądaj

ku mojej pociesze
Ulciu 
i ja zaczynam szaleć z różami bardzo mi się podoba chopin i chyba na jesieni zrobię mu miejsce u mnie w ogrodzie a piwniczka to tylko nazwa bo to takie miejsce na wypicie kawki w otoczeniu roślinek tam ma być mini stoliczek i ławeczki-teraz często służy za domek zabaw dla dzieciaków a jak urośnie ten klonik to zacieni troćkę to miejsce i bedzie już wyjątkowo zaciszne(ja widzę wszystko a inni nie widzą mnie wcale jak tam sobie siedzę i popijam kawkę a i zacisznie jest bez wiatru zawsze chciałam zrobić takie miejsce szczególnie dla siebie

)
Jagusiu ja też tak zaczełam od postrzegania klonów u innych i tak dostrzegałam że kupiłam dla siebie

jest śliczny więc już sie zarażasz ;:78
Danusiu to dla mnie zaszczyt że tu zaglądasz

uwielbiam bywać u ciebie -te brzozy za mną chodzą odkąd zobaczyłam twoje miejsce na ziemi