Arletko piękne zdjęcia porobiłaś swoim podopiecznym
Co do Wystawy to jestem ciekawa czy jak będziesz codziennie to Twoje ręce będą pełne reklamówek bowiesz takie wizyty to są bardzo niebezpieczne
Arletko zdjęcia słoneczne świetne ale powiem Ci że to pierwsze grupowe już się wystraszyłam że je podtapiasz w akwarium .Tło jak woda światło lampy czy to słonko się odbija i dopiero jak wyłoniło się całe zdjęcie to widać że ich nie topisz
No to jak masz zamiar być w piątek w sobotę i w niedzielę to ja będę w niedziele na pewno ,mąż już mi obiecał że mnie dowiezie do Was
Arletko piękne zdjęcia grupowe skąpane w słonku i świetne tło. Gratuluję lista na philadelfii, widzę , że u każdego puszcza, moja też, niech pięknie rosną keiki.
No i proszę,po co nawozy,po co słońce!
Wystarczy dać storczykom niebieskie tło i już myślą,że to lato i już kwitną jak szalone!
Chytrusek z Ciebie!,tak oszukać storczyki ;:78
Julitko kupować będę tylko w jeden dzień inaczej mąż by mnie z domu wyrzucił Jak pójdę z pustym portfelem to będzie bezpiecznie
Lucynko motylki są i ważki nawet a listki to po prostu przetarte wilgotną szmatką.
Kasiu bo ta pierwsza fotka przez szybę robiona, słoneczko już wysoko było i do pokoju za głęboko nie świeciło a storczyki mi się w kadr nie mieściły To czekam w niedzielę na Ciebie i zobaczymy kto jeszcze do nas dołączy
Asiu, Dusiu, Marku, Justynko, Anno
Henryku no wiesz każdy sposób dobry na wywołanie kwitnienia
Celinko nie pomyślałam a teraz brak słonka, ale jak tylko wyjdzie to powącham w końcu dzieciątko też powinno pachnieć jak mamusia
No i dla Leszka fotki keiki berry oda które kwitnie już drugi raz.
Bingo za każdym razem kwitnie inaczej...
Miniaturki jedna ma zamiar dopiero zakwitnąć a druga pięknie kwitnie od walentynek