No i w tej palmiarni miała kobitka na sprzedanie storczyki. Nie jestem nawet w stanie opisać jak bardzo podobały mi się dwa z nich, ale te ceny... jeden 75 zł, a drugi 200 zł
Mój mały busz...
- Nikitka
- 200p

- Od: 27 lip 2010, o 16:30
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Mój mały busz...
Byłam dzisiaj w palmiarni w Łodzi. Do tej pory nie jestem w stanie logicznie myśleć od tego ogromu roślin. Dobrze, że sobie fotki narobiłam, to później, jak mi euforia minie, spokojnie sobie po patrze
No i w tej palmiarni miała kobitka na sprzedanie storczyki. Nie jestem nawet w stanie opisać jak bardzo podobały mi się dwa z nich, ale te ceny... jeden 75 zł, a drugi 200 zł
Faktycznie bardzo okazały. Gratuluję udanego zakupu! No i brawa dla storczyka oczywiście 
- justus27
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 18 mar 2009, o 18:54
A...rozumiem ;)
Rzeczywiście zjawiskowo wyglądają te pędy z tyloma kwiatami... Oby jak najdłużej Ci kwitł
Niestety, wielopędowe storczyki są rzeczywiście drogie eh...
Rzeczywiście zjawiskowo wyglądają te pędy z tyloma kwiatami... Oby jak najdłużej Ci kwitł
Niestety, wielopędowe storczyki są rzeczywiście drogie eh...
- elcia1974

- Od: 23 lip 2009, o 18:25
Piękne są kwiaty Passiflory 
Droga przez las nie jest długa, jeśli kocha się osobę, którą idzie się odwiedzic.
Aktualny wątek: Doniczkowi domownicy Eli cz. 7 Poprzednie części: Spis moich wątków
Wątek sprzedażowy: Sprzedam, kupię, wymienię rośliny doniczkowe
Aktualny wątek: Doniczkowi domownicy Eli cz. 7 Poprzednie części: Spis moich wątków
Wątek sprzedażowy: Sprzedam, kupię, wymienię rośliny doniczkowe
- trzynastka

- Od: 8 paź 2009, o 18:42
Storczyk wspaniały normalnie jestem pod wrażeniem jego urody 
- Nikitka
- 200p

- agarow78
- 500p

- Od: 22 lip 2011, o 22:42
Pozdrawiam i Zapraszam
Kwiatostan Agi - http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=45846" onclick="window.open(this.href);return false;
Kwiatostan Agi - http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=45846" onclick="window.open(this.href);return false;
- julita20

- Od: 29 lip 2010, o 16:42
Rozrabiaki ale pewnie minki miały jak kot ze Shreka.
Mam nadzieje,że strat nie będzie bo to same rarytaski.
Mam nadzieje,że strat nie będzie bo to same rarytaski.
- Nikitka
- 200p

Myślę, że tylko fiołków nie da się uratować, reszta powinna dać sobie radę.
Co im do głowy strzeliło to nie wiem...Zawsze rozrabiają, ale nie do tego stopnia.
Co im do głowy strzeliło to nie wiem...Zawsze rozrabiają, ale nie do tego stopnia.
- agarow78
- 500p

- Od: 22 lip 2011, o 22:42
Miały może jakiś gorszy dzień albo się pokłóciły o coś - szkoda kwiatuszków - dobrze że resztę jakoś odratujesz
(na pocieszenie)
Pozdrawiam i Zapraszam
- AnnaAgnieszka
- 1000p

- Od: 16 sie 2010, o 10:03
Ojej jakie zamieszanie, mam nadzieję, że już udało Ci się uporządkować wszystko. Szkoda fiołeczków
- trzynastka

- Od: 8 paź 2009, o 18:42
Jejku kochana współczuję z całego serca oby rośliny nie odczuły tego aż tak mocno jak to wygląda , kociaki słodziaki a w rzeczywistości rozrabiaki 
Wspolczuje lobuziakow... musisz pomyslec chyba jak ich odseparowac od roslinek albo roslinki jakos zabezpieczyc jak wychodzisz z domku...wiem nie latwa sprawa... ja przed moja papuga tez chowam czasem albo przykrywam jak ja zostawiam w pokoju aby sobie pofruwala, bo lubi maly moj szkodnikpodkubac listeczki i galazeczki
- Nikitka
- 200p

Dzięki dziewczyny za miłe słowa
Wczoraj z winy kota, za telewizorem wylądował storczyk, no i mój małżonek trochę się wkurzył i ostro powiedział: " może wreszcie się zdecydujesz, albo koty, albo kwiaty"
Chyba muszę zacząć mówić do niego kotku i kwiatuszku, żeby czuł jakiś respekt, gdybym miała faktycznie wybierać między kotami a kwiatami

Wczoraj z winy kota, za telewizorem wylądował storczyk, no i mój małżonek trochę się wkurzył i ostro powiedział: " może wreszcie się zdecydujesz, albo koty, albo kwiaty"
Chyba muszę zacząć mówić do niego kotku i kwiatuszku, żeby czuł jakiś respekt, gdybym miała faktycznie wybierać między kotami a kwiatami
- nyskadu

- Od: 13 kwie 2008, o 09:56
A ja myślałam że to trąba powietrzna, a to tylko malutkie słodziutkie kotki.