To przesada.Takie i inne o rodzinie,chłopaku,zakupach itp...rozmowy to jest off-topic.
Temat jest już tym przesączony.Prowokujesz rozmowy o niczym ,a koleżeństwo odpowiada wzajemnie prawie tym samym.
Proszę zastanów się w jaki sposób oczyścimy temat.
Określenie mama się "na jarała" jest szczytem...
To nie własny blog gdzie istnieje wolność .
To jest forum publiczne i sa pewne reguły ustalone.
Inaczej nie będzie sensu trwania w sekcji storczykowej i przeniosę Twój temat do sekcji off-topic.
Nie będzie mnie do wtorku, więc masz troche czasu aby sie zastanowić.
Nie wykluczam ,ze inni moderatorzy pokasują.Takie rzeczy wylatują bez pytania.
I bedą pewnie monitorować sekcję pod moją nieobecność.
Temat personalny nie jest osobistym pamiętnikiem. Jest o storczykach i w dużym stopniu ma być merytoryczny,prezentacją kolekcji +rozmowy o problemach z kwiatami.
Na inne sprawy miejsca nie ma.
chcę abyś dokonała wyboru co kasujemy,przejrzała temat.
-do sprawy powrócimy w przyszłym tygodniu.
W sekcji storczykowej nie ma miejsce na prywatę i rozrywkę, oraz na przegląd tego co u sprzedawców.
Traktuj mój wpis jako poważne ostrzeżenie ustne z wpisem regulaminowym..
JOVANKA"
W takim razie chyba stąd się wypisuje.Takie wiadomości dostaje.Cały czas czepianie się.Forum jest formą rozrywki połączonej z wiedzą i kontaktem z innymi ludźmi.To ,że ktoś nie wie jaka jestem- jego sprawa!!Róbcie sobie z moim wątkiem co chcecie!!!Kochana JOVANKO sama też nie zawsze używasz polskich znaków a tak wszystkich za to ganisz!!!!!
Przykro mi jest strasznie z tego powodu.Bo fajnie było ale się chyba skończyło!!Dziewczyny będziemy musiały się pożegnać