GRAŻYNKO - dziękuję za odwiedzinki i miłe słowa, dzisiaj byłam na działce roboty nie do przerobienia, hiacynty kwitną i pachną, u mnie jeszcze mało kwitnie, u Was już przekwitają niektóre , a u mnie dopiero zaczynają kwitnąć , nie za bardzo mam się czym pochwalić , oto kilka fotek URL=http://img408.imageshack.us/i/dscn0692c.jpg/][/URL]
Wiosna w lesie Pieknie brzmi. Zrób jakieś zdjęcia, aby było widać leśne tło.
Właściwie wszystkie wiosenne u Ciebie kwitną, czyli wcale nie później, niż u innych.
Bożenko u Ciebie wcale nie jest mniej kolorowo : hiacynty, ciemierniki,szafirki żonkile i zaraz otworzą swe pąki tulipany.
Ja też jestem obolała, rozumiem Ciebie Ale to tylko tak na poczatku wiosny. Potem mięśnie się nam wyćwiczą przy pracach ogrodowych i nie będzie bolało (mam nadzieję)
Kochane dziewczyny witajcie
dzięki za miłe słowa,
żonkile to są takie malutkie - miniaturki, te większe jeszcze nie kwitną,
Dorotko bardzo dziękuję za piękny kwiat, rozbrajający sobie kupiłaś, ja mam różowe, Twoja taka koronkowa, białą mam chyba bukietowa też pięknie kwitnie , a takie mam stokrotki URL=http://img11.imageshack.us/i/dscn0711b.jpg/][/URL] i mini bratki
nie zawiodło od razu wszystko rozkwitło, moje ulubione bratki i stokrotki
A szafirki to jakaś specjalna odmiana, takie grube, hortensja tez już więcej ma listków niż moja.
Ten drugi szafirek to biały? Bożenko śliczne wszystkie
Tajeczko - ten krzew to hortencja biała bukietowa. Marylko te nie rozwinięte szafirki to rzeczywiscie biale, one jakoś później kwitną i słabiej się rozmnażają.
Pozdrawiam cieplutko papa
Bożenko gratuluję sreberka
Gdybym miała Twój adres to bym Ciebie odwiedziła .
Trochę nakołowałam nim na trasę poznańską z Torunia wyjechałam.
Ale zwiedziłam Toruń bo przez całe miasto jechałam.
Bożenko Gratuluję sreberka . Pięknie Ci wiosenne kwitną.U mnie szafirki dopiero się zbierają, stokrotki jeszcze nie kwitną.
Dzisiaj i jutro działam w ogródku- piękna pogoda. Mięśnie bolą bo wszystko biegiem robię aby zdążyć . Kaśka
Witajcie kochane dziewczęta - dziękuję bardzo ,
ja też wykorzystuję pogodę i jeżdżę po pracy na działkę, coraz mniej czasu na kompa
_oleander_ - masz rację , żesmy się nie zgadały - przeciez przejeżdżałas przez Toruń, mogłaś sie u mnie zatrzymać, ale nic straconego następnym razem śmiało przyjeżdżaj
pozdrawiam cieplutko papa