Twoja choinka przywołała mi przemiłe wspomnienia - pierwsze Święta w naszym domu.
Nie było jeszcze wszystkich mebli, za to była ogromna choinka - taka jak Twoja
Byłam dzisiaj w Biedronce , też były Hibcie - ostatnie 4 szt. , no i nie wzięłam , bo nie było żadnych etykietek Ale teraz tak patrzę na tą cebulę i te u nas dostępne miały ciemniejsze cebule , może faktycznie były w różnych kolorach Ciekawe jak Twój zakwitnie .
U nas także nie było etykiet ale na gazetce był tylko czerwony kwiat więc mniemam że będzie czerwony byłoby wspaniale jakby był inny tylko nie bordo bo mam już. Czekam aż trafi się coś niedrogiego w innych odcieniach.
Jestem ciekawa jak zakwitnie hipcio. Z moich tylko jeden kwiat był zgodny z ofertą sprzedawcy.
PatrycjaMoje doniczkowce
"I have spread my dreams under your feet; Tread softly because you tread on my dreams."
"Rzuciłem rozpostarte sny pod twoje stopy; Stąpaj ostrożnie - depczesz moje sny." W.B.Yeats
Witaj
Piękna kolekcja roślin - jestem pod wrażeniem
Bujnie i zielono jest u Ciebie Elu.
I masz śliczną córeczkę Mój synuś ma 6 lat. Czas tak szybko leci
Witam,przyszłam z rewizytą i oniemiałam,piękna monstera i benki takie gęste,olbrzymi skrzydłokwiat a na koniec hiacynty na Boże Narodzenie,ten zapach,ach,rozmarzyłam się...