Wybaczcie mi moja nieobecność. Miło mi,że tylu miałem gości. Nie nadążam z wpisami, bo strasznie wolno działa komputer. Mają uszkodzenie na lini i wsadzili mnie w jakąś inną i komputer chodzi jak ślimak.
Renatko. Witam Cię serdecznie i dziękuję za ocene naszych kwiatów
Wiolo Miło mi Cię powitać jako nową forumowiczkę. Nie wysyłałem nigdy szczepków kwiatów. nawet nie wiem jak się do tego zabrać, by przetrwały podróż a i teraz czas jest tak gorący, że nie będę w stanie coś wymyślić.
Ula Casandra to przeważnie ładna dziewczyna

a ten kwiatek to Crosandra jak zauważyła
Sara- Dziękuję Ci za poprawkę.
Monizab Witaj i dziękuję.
Ago Być może kaktusiki bardziej preferują te święta, bo ładniej kwitną niż w grudniu tylko pewnie do świąt przekwitną.
Aniu Tak kupiłem w Kauflandzie i miał strasznie sucho (jak zwykle u nich rośliny) W domu posypało się trochę igieł i kilka pąków spadło ale na razie trzyma sie dobrze. Obu tak dalej.
Karolinko. Witam Cię i dziękuję - jesteś miła
Claudio Ładny Twój skrętnik Taki był nasz pierwszy ale jeszcze nie kwitnie i powinien być jeszcze niebiesko biały ale też dopiero ma pąki
Elu Dziękujęmy

za brawa i roślinki też
Luczek. On był przesadzany jesienią jak tylko kupiłem. Przez zimę co miesiąc wyrastał nowy liść. Z ciekawości wyciągnąłem go z doniczki i ziemia nie jest jeszcze przerośnięta korzeniami, więc z powodzeniem jeszcze do lata może rosnąć O co do uroku masz racje taki 'łopian'
Aloesik. Witam Cię kimkolwiek jesteś Panią czy Panem i dziękuję za ocenę.