[URL=http://www.fotosik.pl/pokaz_obraze ... .jpg[/img]

Hihihi, następna zarażonaAve pisze: Idę na zakupy, zakochałam się w liliowcach, przez Was....
Jasne, że możesz, ale może lepiej założyć nowy wątek na temat Identyfikacja liliowców? Byłoby łatwiej znaleźćgrigori24 pisze:...................................... i po 2-gie posiadam kilka odmian a nie znam nazw czy mogę tutaj wkleić fotki do identyfikacji?
Admin weźmie to pod uwagę, już mu przekazuję sugestię, dziękuję. Obawiam się jednak, że na razie, po niedawnej rewolucji w sekcjach (dodanie kilku nowych, połączenie kilku innych) na razie nie będzie to możliwe. Ale wątek o 30 stronach to jest jeszcze niemowlak, a nie długodystansowiec, co to dla nas przeczytać i obejrzeć taki drobiażdżekmalina999 pisze: miła prośba do adminów![]()
A może admini obdzieliliby nas osobną sekcją tematyczną?![]()
bo w jednym wątku wszystkiego o liliowcach na pewno nie zmieścimy i zaczniemy się niedługo gubić
Drobiażdżek?Nalewka pisze:Admin weźmie to pod uwagę, już mu przekazuję sugestię, dziękuję. Obawiam się jednak, że na razie, po niedawnej rewolucji w sekcjach (dodanie kilku nowych, połączenie kilku innych) na razie nie będzie to możliwe. Ale wątek o 30 stronach to jest jeszcze niemowlak, a nie długodystansowiec, co to dla nas przeczytać i obejrzeć taki drobiażdżekmalina999 pisze: miła prośba do adminów![]()
A może admini obdzieliliby nas osobną sekcją tematyczną?![]()
bo w jednym wątku wszystkiego o liliowcach na pewno nie zmieścimy i zaczniemy się niedługo gubić
Zapatrzyłam się na przepiękne zdjęcia i nie zobaczyłam Twojego postu.qrystyna216 pisze:GRASZKA 2 - te miniaturki są śliczne.
Gdzie je nabyłaś. Ponieważ mam już trochę tych dużych
teraz poszukuję miniaturek. Mam tylko Sttela de Oro.
Ja polecam.aleksandra2323 pisze:Oglądając cuda jakimi dysponujecie zakochałam się w liliowcach na zabój. Chciałabym od razu, najlepiej wszystkie... Atak poważnie proszę doradżcie, jakie odmiany szybko rosną i nie są drogie? Mam dużo wolnego miejsca (dopiero zakładam ogród), ale mały budżet i na dodatek jestem baaaaardzo niecierpliwa
.