Mały ogródek basowej cz.2
- Monika76
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 10 wrz 2007, o 17:50
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Małgosiu, jak on Cię potraktuje?
On się na Ciebie popatrzy i wierz mi to będzie niezwykłe... swoją sunię wzięłam ze schroniska 8 lat temu. Stałam przy siatce, ona za nią i patrzyłyśmy się na siebie. I właśnie to spojrzenie było takie niezwykłe.
Psiaki, które były w boksie szczekały, biegały... a ona i ja stałyśmy tak.
Nie mogłam jej wziąć od razu, ale w dniu kiedy można było już ją wziąć byłam pod schroniskiem po 5 rano i kiedy weszłam od razu poszłam do boksu.
A potem po formalnościach w schronisku, niosłam ją do domu i pamiętam jak bardzo się wtulała.
Jeżeli jest tak jak myślę, to powiem Ci WARTO.
On się na Ciebie popatrzy i wierz mi to będzie niezwykłe... swoją sunię wzięłam ze schroniska 8 lat temu. Stałam przy siatce, ona za nią i patrzyłyśmy się na siebie. I właśnie to spojrzenie było takie niezwykłe.
Psiaki, które były w boksie szczekały, biegały... a ona i ja stałyśmy tak.
Nie mogłam jej wziąć od razu, ale w dniu kiedy można było już ją wziąć byłam pod schroniskiem po 5 rano i kiedy weszłam od razu poszłam do boksu.
A potem po formalnościach w schronisku, niosłam ją do domu i pamiętam jak bardzo się wtulała.
Jeżeli jest tak jak myślę, to powiem Ci WARTO.
Kochani....Idę na herbatkę, i do łózka.
Ryczałam x 7.
Wysłałam kilkaset wiadomości...
Ale jestem szczęśliwa
Gosiu!
Ryczałam x 7.
Wysłałam kilkaset wiadomości...
Ale jestem szczęśliwa

Gosiu!

Pozdrawiam-AgnieszkaIntro, czekanie na wiosnę
słyszałam,że to dobry sposób.
I dzięki za przypomnienie...Od jutra też zbieram!

I dzięki za przypomnienie...Od jutra też zbieram!
Pozdrawiam-AgnieszkaIntro, czekanie na wiosnę
Ja jestem pełna optymizmu.Sroce spod ogona nie wypadłam , psy ,różnych ras ,miałam przez całe swoje życie....Dam sobie z nim radę!I cały czas mówiłam ,że kiedyś zaadoptuję albo dziecko ,albo przygarnę psa ze schroniska...Dzieci mi Bozia nie pożałowała
, to zaadoptuję psiaka
Już ładuję baterię ,żeby zdać Wam relację....
Agniesiu , mam nadzieję ,że ten też sobie szybko poradzi ze wspomnieniami.
A że na psy tak Twój reaguje?Pies bez przejść też się tak zachowuje najczęściej!Wierzę w to ,że razem z psiakiem "przeskoczymy "przeszkody..

Już ładuję baterię ,żeby zdać Wam relację....

Agniesiu , mam nadzieję ,że ten też sobie szybko poradzi ze wspomnieniami.
A że na psy tak Twój reaguje?Pies bez przejść też się tak zachowuje najczęściej!Wierzę w to ,że razem z psiakiem "przeskoczymy "przeszkody..

Pozdrawiam,Małgorzata
- tara
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 16 mar 2008, o 22:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
nie mogę jestem chyba zbyt słaba psychicznie na takie sprawy, zawsze miałam jakiegos podrzutka, gdzies na śmietniku maleństwo, pod płotem - z ogromnym żalem będę sie musiala wkrotce pożegnac się z moim pupilem - ale odwlekam i liczę na cud, jest u nas 15 lat,
Wiem, ze psina na pewno odwdzieczy sie Tobie wiernością, nie darmo mówi sie "wierny jak pies", gorąco pozdrawiam milosnikow zwierząt
Wiem, ze psina na pewno odwdzieczy sie Tobie wiernością, nie darmo mówi sie "wierny jak pies", gorąco pozdrawiam milosnikow zwierząt