A tam kij z butami....Kupiłam tak:Grujecznik,Czeremche,lawende,suchodrzew,zawilec żółty i jeszcze jakieś dwie roślinki ale nie znam nazw......Czyli jeszcze może natkne się na perovskie...bardzo mi sie podoba
Ogrodniczka z małopolski
- jola1010
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 4 cze 2007, o 18:39
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witam.
Odwiedziłam Wasz ogród z wielką przyjemnością- jest bardzo ładny i ciekawy. Znalazłam w nim "cząstkę mojego ogrodu" a to dlatego ,że podobnie jak u nas jest w nim dużo host, drzewka bonsai ,zastosowanie włókniny, skarpy i ciągłe nowe pomysły na zmiany w ogrodzie. Piękna kolekcja róż piennych - właśnie nabrałam na nie wielkiej ochoty. O schodkach z podkładów kolejowych też kiedyś marzyłam ale niestety nie mam takich. Gratuluję efektów.
Pozdrawiam i zapraszam do nas; Jola.
Odwiedziłam Wasz ogród z wielką przyjemnością- jest bardzo ładny i ciekawy. Znalazłam w nim "cząstkę mojego ogrodu" a to dlatego ,że podobnie jak u nas jest w nim dużo host, drzewka bonsai ,zastosowanie włókniny, skarpy i ciągłe nowe pomysły na zmiany w ogrodzie. Piękna kolekcja róż piennych - właśnie nabrałam na nie wielkiej ochoty. O schodkach z podkładów kolejowych też kiedyś marzyłam ale niestety nie mam takich. Gratuluję efektów.
Pozdrawiam i zapraszam do nas; Jola.
- maakita
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 17 maja 2007, o 08:47
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Po lewej czy po prawej? Byłam tam dziś i po prawej stronie była szkółka, ale zamkniętamme33 pisze:Madziu do tej szkółki w Śledziejowicach ja zjeżdżam z E-4 w Wieliczce koło Herza i tam już prosto miejscami kierować się na prawo.Szkółka po lewej stronie.maakita pisze:Jeszcze nie byłam w tej szkółce, a to moje okolice podejrzewam, że w najbliższym czasie tam dotrę i dopytam o owoce morwy.
Nie jest duża,ale można znależć ciekawe rośliny i krzewy po dobrej cenie
poniedziałek, środa, piątek od 8-15, na drugiej te same dni do 17.00. Dziś jest środa byłam około 14.00 więc na którą by tabliczkę nie spojrzeć powinno być czynne.
Czy jest jakiś telefon do nich, albo coś. A może gdzieś dalej była druga szkółka po lewej?
Jestem wściekła.