W.o... Psach 6cz. (2008.11 - 2009.03)

Sekcja uporządkowana tematycznie. Wątki kwalifikuje tylko Administrator.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Jadzia1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 28 cze 2008, o 17:39

Post »

*Gosiu* dziękuję za miłe słowa ;:196 ja i oczywiście Tekla :lol:
Twoja panna jest piękna nawet z umorusanym pyszczkiem :lol: Proszę ją wycałować w tą piękną mordeczkę :lol:
*Anoli*Nasza Tekla waży 32-34 kg trzeba bardzo uważać aby nie przytyła .Najgorzej jest jak przyjedzie moja mama , i mówi ,że my psy głodzimy . I wtedy zaczyna się dokarmianie
"choć słoneczko pani zrobi ci kanapkę , oj jak głodzą niunię , moje maleństwo takie głodne )
To samo jest z Guciem . Ten cwaniak to siada koło mojej mamy i płacze i buziaki daje aby tylko mama powiedziała swój słynny tekst i wtedy cała trójka maszeruje do lodówki . Kanapeczki oczywiście muszą być z masełkiem i wędliną :twisted:
*KaRo*Twoja Reda taka umorusana wygląda pięknie :lol: tak właśnie wygląda szczęśliwy pies :lol: Kochanie Tekla raczej nie przepada za błotem ona raczej taka czyściocha , jak jej coś nie pasuje na posłaniu to za żadne skarby się nie położy .
No chyba ,że na spacerze z Guciem się zagoni i nie patrzy gdzie biegnie , ale to bardzo rzadko się zdarza w przeciwieństwie do Gucia .

Obrazek

Później oczywiście chce się usilnie całować

Obrazek

Ale się rozpisałam :oops:
Awatar użytkownika
treissi
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 sty 2008, o 16:34
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Cudowne macie te psiaki:)
Jadziu zazdroszcze Ci, że masz ich tyle. Ja co prawda też mam trzy, ale tylko jeden w domu. Dwa muszą niestety mieszkać na dworku w zagrodzie, bo są groźne :roll: Jeden z nich spróbował już kilku nóżek :(
Pozdrawiam Monika
Moje wątki
Sprzedam zielone
panda7
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 9 lis 2006, o 12:33
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Na naszym forum (Grupa Miłośników Bearded Collie) pojawiło się ogłoszenie o zaginionym psiaku :(
Kopiuję treść wiadomości, może ktoś z ogrodników zauważy Beardołka i pomoże ;-)

20 grudnia (sobota) w Straszynie w okolicy ul. Spokojnej zaginął 5-cio letni pies biało – czarny (rasy Bearded Collie), długa sierść, na szyi miał łańcuszek, a na uchu tatuaż E014.

Kontakt w sprawie zaginionego DON DIEGO Marinus
Telefon
(058)692 86 61
komórka
0788 327 870

Na znalazcę czeka nagroda.

Obrazek
Awatar użytkownika
DankaWS
1000p
1000p
Od: 9 cze 2007, o 09:43

Post »

Gosiu - Molly jest śliczna, ogonek jaki juz kudłaty, a i uszka widać, że lepiej się mają. I powoli się już wybarwia. Tak Layla już lepiej się czuje, co prawda wciąz rzadko używa nóżkę, ale lekarz mówi, ze to dobrze, rana ładnie się goi - opuchlizna zeszła i można już zajrzeć pod opatrunek. Zresztą w piątek rano będzie zdjęty, więc jeszcze tylko 4 dni :D
Awatar użytkownika
tok76
100p
100p
Od: 18 paź 2008, o 07:13
Kontakt:

Post »

Danko dobrze,że Layla mało używa chorej nóżki,bo przynajmniej jej nie będzie nadwyrężać, a to ważne przy rekonwalescencji. Masz rację i słusznie zauważyłaś-ogonek ma się znacznie lepiej,bo już cały jest porośnięty włoskami( tylko krótkimi i ich za bardzo nie widać),a uszka mam nadzieję ,że też są już czystsze,zobaczymy po Nowym Roku,bo wtedy mam iść do weta. Wybarwia się ładnie, już siwieje na grzbiecie i mam nadzieję,że wybarwi się tak ślicznie jak Layla. Wyściskaj księżniczkę ode mnie ( tylko nie za mocno żeby jej nie udusić :wink: )
Pozdrawiam, Gosia
Awatar użytkownika
teresat
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 2 lip 2008, o 22:02
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Kochani psiarze! Proszę przeczytajcie, może jakieś pomysły na rozwiązanie sprawy następnego obozu zagłady dla zwierząt w Olkuszu.
Wątek na dogo:
http://www.dogomania.pl/forum/f28/2-ofi ... ie-127622/
Awatar użytkownika
teresat
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 2 lip 2008, o 22:02
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

DorkaWD pisze:Na naszym forum (Grupa Miłośników Bearded Collie) pojawiło się ogłoszenie o zaginionym psiaku :(
Może dać go na zaginione.pl?
Awatar użytkownika
sonia
1000p
1000p
Od: 21 maja 2007, o 00:50

Post »

teresat co tam za tragedia jest :cry: :cry: :cry:
DorkaWD to 50 km ode mnie, wątpię bym go spotkała, ale już mój D jest poinformowany, a on tamtędy często przejeżdża
Jadzia1 u Ciebie to te pieski maja raj na ziemi :D
DankaWS Ty to grochem sprawdzać nie musisz czy Layla to księżniczka :wink:
Jeanne Kenzo to chyba zakochany w nowej przytulance :P
KaRo każdy piesek lubi się utytłać w błotku lub co gorsza w smrodkach i padlinkach :wink: kiedyś moja Sonia tarzała się w zdechłej myszy, która potem przyczepiła jej się do obroży lub też z wielka gracja wytarzała się w egzotycznych odchodach słoni - pozostałość na łące po cyrku, do domu wracaliśmy w towarzystwie roju much :wink: teraz się z tego śmieję, ale wtedy byłam zrozpaczona :roll:
tok76 żeby mój Kefir był taki czysty jak Twoja Molly brudna to ja byłabym cała szczęśliwa :D

a to mój łobuz :wink:
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
Jeanne
1000p
1000p
Od: 21 gru 2007, o 16:08

Post »

Soniu, Kefir to już całkiem dorosły facet :lol: a ostatnia fotka boska :shock: jak pocztówka :lol:
Hehe, rozbawiła mnie historyjka z odchodami słoni w roli głównej :lol: taka okazja nie zdarza się często, Sonia musiała ją wykorzystać :lol:
Kenzo od tarzania się w smrodkach itp woli ich zjadanie :twisted: :?
Pozdrawiam, Asia
Moje storczyki
Awatar użytkownika
agaxkub
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 3 paź 2007, o 09:59

Post »

Jeanne pisze: Kenzo od tarzania się w smrodkach itp woli ich zjadanie :twisted: :?
Jeanne :oops: pocieszyłaś mnie.... myślałam że to tylko mój Sziruś taki smakosz... uhm....

a właśnie... wczoraj przeszedł samego siebie... przyniósł sobie zdechłego szczura..... ale na szczęście na przyniesieniu się skończyło... brrrrrrrr
Awatar użytkownika
Jeanne
1000p
1000p
Od: 21 gru 2007, o 16:08

Post »

Aguś no niestety nie tylko Szirek :oops: :twisted:
Kenzo nie przepuści żadnej końskiej "bułeczce" :twisted: a ostatnio zasmakował w...przegniłych obierkach ziemniaków wyrzuconych na łąkę :shock: (tak, biedny piesek, w domu go głodzą :lol: swoją drogą u mnie na łące i w lesie można znaleźć praktycznie wszystko, przedświątecznym hitem była sterta rybich głów i flaków :? na szczęście zauważyłam wcześniej niż mój pies :lol: i zdążyłam go złapać...)
Pozdrawiam, Asia
Moje storczyki
Awatar użytkownika
agaxkub
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

po prostu ładny zapach psinkom kojarzy się inaczej niż nam ludziom....

dla nich takie coś to prawdziwe rarytasy... mój większość specjałów znajduje na ogrodzie więc siłą rzeczy ogranicza się do tego co kotki zostawią

doprowadził do tego, że wieczorami zakładam kaganiec, ale cwaniak i tak potrafi zjeść to i owo w kagańcu na mordzie...
Awatar użytkownika
DankaWS
1000p
1000p

Post »

Ja też się ścigam z Laylą do kuwety, tak się rozsmakowała w kupie Fiony.
Awatar użytkownika
agaxkub
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

huraaa... więc mam normalnego psa ... hi hi hi uufffff

przynajmniej w tym temacie
Awatar użytkownika
DankaWS
1000p
1000p

Post »

No nie wiem czy to takie normalne :? raczej obrzydliwe, słyszałam, że mozna podawać psu jakieś probiotyki i podobno powinien przestać gustować w kupkach.
Zablokowany

Wróć do „WSZYSTKO o... Bazy wiedzy użytecznej”