Witam wszystkich. W podłym humorze, bo dowiedziałam się, że ktoś robi mi świństwo w sprawie wydania mojej książki. Koledze jakaś kanalia wlała ropę do oczka wodnego... Muszę poprzebywać w miłym towarzystwie, bo się normalnie poryczę...
Krzysiu ma akurat działeczkę w dolnośląskim... Ale i u mnie taka sytuacja się zdarzyła, w jednej rodzinie kłócili się o dom po prababci, w końcu po wyjaśnieniu sprawy przegrany nalał ropy do studni wygranemu. Nie mam pojęcia skąd w ludziach tyle podłości...
Na niziny nie mogłabym się przenieść, za bardzo kocham góry. I górale w zasadzie to też porządny naród, niestety takie kanalie psują opinię całości... Choć jednemu sąsiadowi nogi z d...y bym powyrywała, za utwardzeni drogi koło wspólnego zbiornika wody odpadkami pobudowlanymi - w tym jakimiś klejami ze znakiem x. Zamierzam wszystko wyzbierać nocą i zanieść mu pod płot.
Aska pisze:Witam wszystkich. W podłym humorze, bo dowiedziałam się, że ktoś robi mi świństwo w sprawie wydania mojej książki. Koledze jakaś kanalia wlała ropę do oczka wodnego... Muszę poprzebywać w miłym towarzystwie, bo się normalnie poryczę...
Asiu kochanie czy możesz coś bliżej o swojej książeczce
To monografia wsi. Zbierałam materiały 11 lat. Mam nadzieję, że w sobotę sprawa się wyjaśni. Trochę ochłonęłam, ale jak się dowiedziałam o działaniach jednego z radnych, to zachciało mi się wyć. Trzymajcie kciuki!
Milsze zapytanie - czy znacie jakiś dobry, sprawdzony ośrodek wczasowy nad morzem? Można pisać na pw