W odwiedziny do Kariny ;-) Onak
- Onak
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 4 lip 2006, o 17:58
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
bardzo udany -nie spóźniłaś się Izuniu -dla miłych gości zawsze mam coś w zapasie

Pozdrawiam! Karina
Na moim balkonie
Na moim balkonie
- Onak

- Kontakt:
Jadziu - dziękuję bardzo mocno - w imieniu moim i męża!

A teraz zapraszam Was na chałkę - którą sama upiekłam (dla chętnych z powidłami lub dżemem malinowym własnej roboty)
A tu chlebki pszenne ( sporządzone przy użyciu magicznej maszyny , która stoi w tle)
- pyyyszne z masełkiem

Smacznego moi mili goście!
A na koniec trochę zdjęć z balkonu: najpierw białego trochę w pelargonii:

A teraz żółtego:

I trochę petunii:

A teraz zapraszam Was na chałkę - którą sama upiekłam (dla chętnych z powidłami lub dżemem malinowym własnej roboty)
A tu chlebki pszenne ( sporządzone przy użyciu magicznej maszyny , która stoi w tle)

Smacznego moi mili goście!
A na koniec trochę zdjęć z balkonu: najpierw białego trochę w pelargonii:

A teraz żółtego:

I trochę petunii:

Pozdrawiam! Karina
Na moim balkonie
Na moim balkonie
-
Reposit-10
- Konto usunięte na prośbę.
- Od: 22 sty 2006, o 11:50
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Karinko - dla Ciebie i Męża serdeczności z okazji 1 rocznicy ślubu
. Wielu wspólnych, zgodnych, jak u tych gołąbków lat !
Wspaniałe ciasta pieczesz ;:8 . Dziękuję - smakowało
A nieco mniej pięknymi kwiatkami się nie przejmuj, wszak lato chyli się ku końcowi i to normalne zjawisko . Po mojej sanwitalii nie ma już śladu
- a Twoja jeszcze śliczna ; pelargonie i petunie także
Serdecznie pozdrawiam
. Wielu wspólnych, zgodnych, jak u tych gołąbków lat ! Wspaniałe ciasta pieczesz ;:8 . Dziękuję - smakowało
A nieco mniej pięknymi kwiatkami się nie przejmuj, wszak lato chyli się ku końcowi i to normalne zjawisko . Po mojej sanwitalii nie ma już śladu
Serdecznie pozdrawiam
- ZosiaM

- Od: 25 kwie 2007, o 14:46
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
czy mogę prosić o chałkę z malinami no kawa moze też być fajnie wpadać do ciebie to na razie lece dalej 
Pozdrawiam i zapraszam do siebie
Moje pierwsze kroki w ogrodzie
Moje podróże,zdjęcia z ciekawych miejsc
Moje pierwsze kroki w ogrodzie
Moje podróże,zdjęcia z ciekawych miejsc
- Onak

- Kontakt:
Hej 
dziękuje miłym gościom za odwiedziny, zachęcam do dalszych i pozdrawiam was jednocześnie dziękując za życzenia (Aniu ;-) )
Smacznego tu.ja! Wpadaj kiedy zechcesz!
Zapraszam częściej.
Zosiu, lisko i dewuka - proszę bardzo - dziękuję, że mnie odwiedziłyście. Ja teraz lecę robić kawę mrożona z bita śmietaną.. a jak skończę poczęstuje was z ochotą

dziękuje miłym gościom za odwiedziny, zachęcam do dalszych i pozdrawiam was jednocześnie dziękując za życzenia (Aniu ;-) )
Tak! Jestem w posiadaniu "Termola" i nigdy przenigdy go nie oddamtu.ja pisze:Zawsze trafię na coś pysznego u Ciebie! Czyżbyś była szczęśliwą posiadaczką "termola"? Zastanawiam się teraz dlaczego nigdy nie kupiłam sobie na balkon białej pelargonii...Chyba muszę to zmienić w przyszłym roku.
Nic a nic moim roślinkom sie nie stało - nie mam żadnych strat po burzach -dziękuje za troskę. ;-)tu.ja pisze:Wpadłam na momencik sprawdzić czy wszystko u Ciebie w porządku po tych burzach i wichurach. Mam nadzieję,że nie masz strat na balkonie...
Mmmm... proszę bardzoblue pisze:MMM jakie pyszności poczęstowałam się dziękuję
Zosiu, lisko i dewuka - proszę bardzo - dziękuję, że mnie odwiedziłyście. Ja teraz lecę robić kawę mrożona z bita śmietaną.. a jak skończę poczęstuje was z ochotą

Pozdrawiam! Karina
Na moim balkonie
Na moim balkonie