Wiejski ogród - kamixsa
-
- 500p
- Od: 23 mar 2007, o 17:37
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Witaj Krysiu , bardzo ładnie jest u Ciebie, czyściutko i bogato w kwiaty.
Wszystkie roślinki w bardzo dobrej kondycji , a dzwony irlandzkie przepiękne i takie wielkie.
Piszesz o tygrysówce , ja również w tym roku ja nabylam, mam kolor liliowy i pomarańcz, lecz jednak na zimę ja wykopię ( tak doczytałam o niej w necie )
Pozdrawiam serdecznie
Wszystkie roślinki w bardzo dobrej kondycji , a dzwony irlandzkie przepiękne i takie wielkie.
Piszesz o tygrysówce , ja również w tym roku ja nabylam, mam kolor liliowy i pomarańcz, lecz jednak na zimę ja wykopię ( tak doczytałam o niej w necie )
Pozdrawiam serdecznie
Kasiu dziękuję za miłe słowa ja też wykopię tygrysówkę jest mniej kłopotliwa od mieczyków strasznie nie lubię ich podwiązywać .Dzwonka mam pierwszy rok też będę zbierać nasionka, dość fajnie wygląda

Pozdrawiam - Krystyna
Wiejski ogród - kamixsa
Wiejski ogród - kamixsa
Krysiu piękne bratki ciągle kwitną ( u mnie też) za to godecja u mnie już dogorywa...
Jak wyjeżdżałam rano to pomyślałam, że to jej ostatni dzień. Jak wrócę z pracy powyrywam...
Tygrysówka kwitnie niestety tylko jeden dzień
Ale jest piękna, więc warto mieć takiego dziwaka w ogródku 
Jak wyjeżdżałam rano to pomyślałam, że to jej ostatni dzień. Jak wrócę z pracy powyrywam...
Tygrysówka kwitnie niestety tylko jeden dzień

z uśmiechami Iza
u liski
u liski
Piotrze bardzo dziękuję za odwiedziny i za pochwały
Witaj Izo a co się dzieje z godezją moja pięknie kwitnie

Witaj Izo a co się dzieje z godezją moja pięknie kwitnie
Pozdrawiam - Krystyna
Wiejski ogród - kamixsa
Wiejski ogród - kamixsa
Krysiu moja godecja już przekwitła. Wyrwałam wszystko i mam spokój.
Ale przyszłam zapytać Cie o fuksje. Na zimę myślałam wsadzić je do zimnego pokoju i delikatnie podlewać.
Podpowiesz mi co robić? Bo mam już 5 różnych fuksji
Ale przyszłam zapytać Cie o fuksje. Na zimę myślałam wsadzić je do zimnego pokoju i delikatnie podlewać.
Podpowiesz mi co robić? Bo mam już 5 różnych fuksji
z uśmiechami Iza
u liski
u liski
Witaj Piotrze miło mi że podoba ci się monarda ale który to kwiat
Witaj Lisko ja fuksje przechowuję na werandzie w szafie w której przechowuję przetwory w słoikach a w drugiej części kwiaty kany ,dalie ,szczawiki ,fuksje przycinam do połowy i do szafy raz na jakiś czas leciutko podleje i to wszystko na wiosnę wyciągam do światła zaśilam nawozem i czekam na kwiaty
Aurea
orion
Dziękuję za miłe słowa
Witaj Giguś a na kiedy planujecie to spotkanie

Witaj Lisko ja fuksje przechowuję na werandzie w szafie w której przechowuję przetwory w słoikach a w drugiej części kwiaty kany ,dalie ,szczawiki ,fuksje przycinam do połowy i do szafy raz na jakiś czas leciutko podleje i to wszystko na wiosnę wyciągam do światła zaśilam nawozem i czekam na kwiaty

Aurea
orion
Dziękuję za miłe słowa

Witaj Giguś a na kiedy planujecie to spotkanie

Pozdrawiam - Krystyna
Wiejski ogród - kamixsa
Wiejski ogród - kamixsa
Pozdrawiam - Krystyna
Wiejski ogród - kamixsa
Wiejski ogród - kamixsa
Krysiu ale piękności nam pokazujesz...
Jak długo masz tę fuksję? Ja mam taką samą ale ma jedną cienką gałązkę i kilka odgałęzień i nieciekawie wygląda, a Twoja taka śliczna
Powiedz mi kochanie co jest na pierwszym planie z daliami biaymi? Też w białym kolorze?
Jak długo masz tę fuksję? Ja mam taką samą ale ma jedną cienką gałązkę i kilka odgałęzień i nieciekawie wygląda, a Twoja taka śliczna
Powiedz mi kochanie co jest na pierwszym planie z daliami biaymi? Też w białym kolorze?
z uśmiechami Iza
u liski
u liski