Ogródek Dorotki
-
- 500p
- Od: 2 lut 2008, o 17:12
"Odlenić" mi się tu natychmiast!
:P :P :P
Takich cudów naoglądałam się u Ciebie, że teraz mam niedosyt! :P
Nagrzeszyłam sporo podczas mojego spacerku, bo co zdjęcie to zazdrość mnie zżera
Twoja kolekcja azalii tylko do pozazdroszczenia, altanka - marzenie
. Masz taką rozmaitość roślin, że aż wydaje się niemożliwością zmieszczenie tego na 10 arach
A kloniki
Wygoń lenia precz i udaj się z aparatem na Twe rabatki, byśmy również mogli nacieszyć oczy tymi kolorami :P

Takich cudów naoglądałam się u Ciebie, że teraz mam niedosyt! :P
Nagrzeszyłam sporo podczas mojego spacerku, bo co zdjęcie to zazdrość mnie zżera

Twoja kolekcja azalii tylko do pozazdroszczenia, altanka - marzenie

Wygoń lenia precz i udaj się z aparatem na Twe rabatki, byśmy również mogli nacieszyć oczy tymi kolorami :P
Pozdrawiam Gośka
Mój ogród
Mój ogród
-
- 1000p
- Od: 9 sie 2008, o 19:20
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witaj Dorotko, ogród niesamowity, miałem komentować po kolei, ale masz tyle wspaniałych roślin, że nawet nie wiem od czego zacząć
Wrzosy wyglądają świetnie, a podjazd z piaskowaca tez rewelacja tak samo jak i altana.

ogródeczek
storczyki
"Czasem człowiek sądzi, że ujrzał już dno ludzkiej głupoty, ale spotyka kogoś, dzięki komu dowiaduje się, że ta studnia jednak nie ma dna. "
storczyki
"Czasem człowiek sądzi, że ujrzał już dno ludzkiej głupoty, ale spotyka kogoś, dzięki komu dowiaduje się, że ta studnia jednak nie ma dna. "
-
- 1000p
- Od: 9 sie 2008, o 19:20
Doroto to na 2 focie takie duże żurawki

ogródeczek
storczyki
storczyki
- paulinka09
- 500p
- Od: 18 sie 2008, o 13:39