Szybko się 'zmywasz' na działkę .
U nas wreszcie przestało padać i ma być ładnie .
Róż u Ciebie też mało nie jest, nie narzekaj, a że nie najnowsze odmiany, to i może dobrze, bo część z nich, tak jak u mnie do wywalenia, a te dawne mają się dobrze.
Rozchodniki zaczynają kwitnąć, a Twoje "dueciki" wprawiają w zamyślenie, że lato się kończy .
Korzystajmy więc z każdego pogodnego dnia .
Wszystko piękne Maryniu.
Wszystko zawsze mi się u ciebie podoba.
Mieczyki mają taki cudny kolorek.
Róże w dalszym ciągu ślicznie kwitną.
chryzantemja i ten piękny rozchodnik .świetne połączenie.
Maryniu jestem. Nacieszyłam oczęta kolorkami i od razu mi lepiej...
Twój ogród jeszcze pięknie kwitnie a ty nam to wszystko sprawnie relacjonujesz.
Pozdrawiam i spokojnego, ciepłego weekendu życzę.
Lucynko ale pojechałaś ...dziękuję za uznanie ale nie podzielam opinii o artyźmie w jakiejkolwiek mojej fotce... To zbyt górnolotne ... mnie wystarczy każde bezpretensjonalne słówko... i też mnie ucieszy, i to bardzo! Do grona artystów i miszczów jakoś mi nie po drodze...
Ola2310 Fotorelacje z mojego ogródka to jak wiesz główny trzon mojego wątku Jakoś tak mi wygodniej niż jakaś tam mowa-trawa... Zdjęcia dodaję hojnie a w słowach oszczędna jestem...
Cieszy mnie każda wizyta i bardzo Ci dziękuję!
iwona0042 malinki w tym roku dopisały jak mało które owoce u mnie toteż i one weszły mi w obiektyw a mieczyków mam jak na lekarstwo ale nawet udały się w ładnych kolorach ...
Kolejną porcję fotopstryków przygotowałam oczywiście ..kanikuła się kończy ruch na FO wzmożony zauważyć można więc jest nadzieja,że ci którzy się wywczasowali wrócą tu ze wzmożoną energią i zacznie się dziać...
Słoneczko u Ciebie też świeciło, bo widać to na zdjęciach . Ogród jeszcze piękny i kolorowy .
Wczoraj posadziłam irysy - 11 szt. Ciekawe, jak zakwitną. Chyba 5 szt. w odcieniach pomarańczy .
Patrzę na Twoje trawy i myślę, że jeszcze dokupię, bo ogród z nimi jest jakby 'lżejszy'. Poza tym, jesienią ładnie się przebarwiają. Muszę też pamiętać o żółtym kosmosie, bo co jakiś czas 'kłuł' mnie w oczy na Twoich zdjęciach . Nie chce u mnie się wysiewać.
Miłej niedzieli Maryno .